Coronavirus, Covid-19

På den här sidan har vi samlat ihop information för dig som bor hos Vänersborgsbostäder när det gäller Coronavirus och Covid-19. Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och riktlinjer från vår ägare Vänersborgs kommun. Det är viktigt att de som kan vaccinerar sig och att vi hjälps åt för att viruset inte ska spridas. 

Våra kunders och vår personals säkerhet är högsta prioritet och vi arbetar för att göra vad vi kan för att minska smittspridningen samtidigt som vi vill hålla en hög service.

Från och med 6 september 2021 gäller följande rutiner:

 • Fler digitala tjänster
  Vi har utökat våra digitala tjänster och de flesta ärenden går att genomföra digitalt, men som vanligt är du välkommen att ringa oss på tel. 0521-260 260. På Mina sidor kan du hantera det mesta som rör ditt boende. Du kan även skicka e-post till: info@abvb.se

 • Besök på Vallgatan 13
  Om du vill besöka oss för ett personligt möte utan att boka tid, så är du välkommen till Vallgatan 13. Vi släpper in 1 besök i taget med max två personer åt gången. Här hittar du våra öppettider.
 • Visningar av lägenheter
  Inför visning av lägenhet kommer kunden informeras om tid för visningen och att endast 1 sällskap/familj i taget kan vistas i lägenheten som visningen sker i. Resterande intressenter får vänta utanför.
 • Felanmälan fungerar som vanligt
  Du gör din felanmälan som vanligt antingen på tel. 0521-260 260 eller via Mina sidor. När vår personal ska utföra ett arbete hemma hos dig, så ber vi dig att lämna lägenheten eller att gå in i ett annat rum. Arbetet ska kunna utföras utan kontakt mellan dig som hyresgäst och vår personal. Detta gäller både när något har felanmälts och när ett inplanerat arbete ska utföras.
  Om du eller någon du bor med är sjuk, men ändå måste få ett akut arbete utfört, så har vår personal noggranna rutiner att följa vad gäller avstånd och hygien. Här hittar du en förteckning över vad som räknas om akuta fel.

 • Kvarterslokaler tillfälligt stängda
  Vi lånar inte ut våra kvarterslokaler just nu.