Aktiviteter och erbjudanden

En av många fördelar med att bo hos Vänersborgsbostäder är att vi då och då kommer med olika erbjudande och aktiviteter till dig som hyresgäst.

Vårt mål är att inspirera och engagera dig som hyresgäst, samtidigt som det förstås ger dig ett mervärde. Vad vi dessutom hoppas uppnå med våra aktiviteter är en ökad känsla av trygghet och samhörighet i ditt närområde, samt en möjlighet att lära känna sina grannar och andra hyresgäster hos Vänersborgsbostäder oavsett om du är ung eller gammal.

En av årets största aktiviteter är när vi på sommaren arrangerar vår fotbollsskola ihop med Vänersborgs IF. Fotbollsveckan har de senaste somrarna lockat väldigt många barn och ungdomar att delta.

Ibland erbjuder vi biovisning för våra hyresgäster, eller kanske gratis entré till bad eller något evenemang.

 

Här listar vi aktiviteter du kan ta del av under året.


Fotbollsskola 26-30 juni

Vi är stolta att även i år kunna erbjuda en fotbollsskola för ungdomar mellan 6-13 år. Vi kommer förutom att träna och spela fotboll, leka lekar samt besöka Vattenpalatset under denna härliga sommarvecka.

Mellan den 26-30 juni erbjuds barn till boende i Vänersborgsbostäder att vara med på en helt gratis fotbollsskola på Vänersvallen.

Fotbollsskolan är ett unikt samarbete mellan AB Vänersborgsbostäder, Vänersborgs IF, SISU Idrottsutbildarna/Västra Götalands Idrottsförbund samt Vänersborgs kommun.

Klicka här för att ladda ned anmälningsblankett

Anmälningsblanketten lämnar du in i receptionen på Vänersborgsbostäder, Vallgatan 13. Kontaktperson på Vänersborgsbostäder är Åsa Svensson, tel. 0521-260 283. Sista anmälningsdag är 9 juni. OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn!

Expandera
Minska

Allsång på Gränsen

Hyresgästföreningen BohusVänerDal i samarbete med Vänersborgsbostäder, lokala hyresgästföreningar och husombud anordnar den 19 juli, en resa till Allsång på Gränsen.

Klicka här för att se inbjudan

Expandera
Minska