Aktiviteter och erbjudanden

En av många fördelar med att bo hos Vänersborgsbostäder är att vi då och då kommer med olika erbjudande och aktiviteter till dig som hyresgäst.

Vårt mål är att inspirera och engagera dig som hyresgäst, samtidigt som det förstås ger dig ett mervärde. Vad vi dessutom hoppas uppnå med våra aktiviteter är en ökad känsla av trygghet och samhörighet i ditt närområde, samt en möjlighet att lära känna sina grannar och andra hyresgäster hos Vänersborgsbostäder oavsett om du är ung eller gammal.

En av årets största aktiviteter är när vi på sommaren arrangerar vår fotbollsskola ihop med Vänersborgs IF. Fotbollsveckan har de senaste somrarna lockat väldigt många barn och ungdomar att delta.

Ibland erbjuder vi biovisning för våra hyresgäster, eller kanske gratis entré till bad eller något evenemang.

 

Här listar vi aktiviteter du kan ta del av under året


RESA TILL ULLARED
Hyresgästföreningen tillsammans med Vänersborgsbostäder anordnar en resa till Ullared för alla boende den 2 december. Ordinarie pris är 190 kr, ditt pris är 100 kr.

Bussen kommer att starta från dessa platser och hämta upp boende under vägen:

  • 05.30 Torpahallen
  • 05.30 Järnvägstationen
  • 05.30 Onsjö (Volvo Brandt)

Du anmäler dig till Barbro Lund på telefon 0763-13 13 57 senast den 19 november, betalning sker enligt överenskommelse. Vi har 100 platser så först till kvarn gäller. Vi tar swish och kontant betalning, swishnummret får du när du anmäler dig. Välkomna!

SAANDRAS BEAUTY AND CARE
Marierovägen 18 Unna dig och dina vänner en lyxig stund med utvalda behandlingar och gott tilltugg. Hela oktober får nya kunder 20 procent på valfri behandling.   Boka en behandling, klipp ur kupongen i hyresgästtidningen och ta med den vid ditt besök.

MISSA INTE HAIRSPRAY!
Showskolan kommer till Vänersborg & Folkets hus i oktober.  Vi har 50 rabatterade biljetter till den 26/10 kl. 19. Du som hyresgäst kan köpa biljetter för vuxna hos oss för 160 kr/st.(ord pris 260 kr) Max fyra biljetter per hushåll. Först till kvarn! Klipp ur kupongen i hyresgästtidningen och ta med till Vallgatan 13 fr o m 13 september. Betalas med kort eller Swish.