Aktiviteter och erbjudanden

En av många fördelar med att bo hos Vänersborgsbostäder är att vi då och då kommer med olika erbjudande och aktiviteter till dig som hyresgäst.

Vårt mål är att inspirera och engagera dig som hyresgäst, samtidigt som det förstås ger dig ett mervärde. Vad vi dessutom hoppas uppnå med våra aktiviteter är en ökad känsla av trygghet och samhörighet i ditt närområde, samt en möjlighet att lära känna sina grannar och andra hyresgäster hos Vänersborgsbostäder oavsett om du är ung eller gammal.

En av årets största aktiviteter är när vi på sommaren arrangerar vår fotbollsskola ihop med Vänersborgs IF. Fotbollsveckan har de senaste somrarna lockat väldigt många barn och ungdomar att delta.

Ibland erbjuder vi biovisning för våra hyresgäster, eller kanske gratis entré till bad eller något evenemang.

 

Här listar vi aktiviteter du kan ta del av under året


JULBORD 8 DECEMBER

8 december anordnar Hyresgästföreningen och Vänersborgsbostäder ett julbord i kvarterslokalen på Skansgatan 3A.

Pris: 100 kr

Det kommer att anordnas två sittningar. Första sittningen är klockan 13-15 och andra sittningen är klockan 16-18.

Anmälan sker till Barbro Lund på telefon 076-313 13 57, senast den 30 november. Betalning sker enligt överenskommelse vid anmälan. När du anmäler dig meddelar du också vilken sittning du önskar gå på. Vid få anmälningar anordnas det bara en sittning.

Välkommen på julbord


RESA TILL ULLARED
Hyresgästföreningen tillsammans med Vänersborgsbostäder anordnar en resa till Ullared för alla boende den 2 december. Ordinarie pris är 190 kr, ditt pris är 100 kr.

Bussen kommer att starta från dessa platser och hämta upp boende under vägen:

  • 05.30 Torpahallen
  • 05.30 Järnvägstationen
  • 05.30 Onsjö (Volvo Brandt)

Du anmäler dig till Barbro Lund på telefon 0763-13 13 57 senast den 19 november, betalning sker enligt överenskommelse. Vi har 100 platser så först till kvarn gäller. Vi tar swish och kontant betalning, swishnummret får du när du anmäler dig. Välkomna!