Anmälan fotbollsskola 2020

Vår uppskattade fotbollsskola är tillbaka, i år den 10-13 augusti!

Vänersborgsbostäder och Vänersborgs FK erbjuder Vänersborgsbostäders unga hyresgäster möjligheten att helt gratis delta i Svenska fotbollsförbundets fotbollsskola ”Landslagets fotbollsskola”.

Fotbollsskolan är för de som är mellan 6 och 12 år, indelat i yngre och äldre grupper. Vi kommer förutom att träna och spela fotboll, leka lekar samt besöka brandstationen under denna härliga sommarvecka.

Fotbollsskolan är ett samarbete mellan AB Vänersborgsbostäder, Vänersborgs FK, SISU Idrottsutbildarna/Västra Götalands Idrottsförbund samt Vänersborgs kommun.

Information om fotbollsskolan

  • Begränsat antal: Vi har reserverat plats för
    upp till 100 barn boende hos Vänersborgsbostäder.
  • Tid: Måndag-torsdag kl. 9.00-15.00
  • Fotbollsträningen sker på Vänersvallen. Ledare från Vänersborgs FK är med och håller i träningen.
  • En av dagarna besöker vi brandstationen
  • Barnen får landslagets t-shirt, vattenflaska, fotboll, diplom och en affisch på de svenska fotbollslandslagen med sig hem.
  • Varje dag äter vi en bra och näringsrik lunch och frukt.
  • Dagarna avslutas med samling där vi pratar om värderingar.
  • Gratis för barn boende hos Vänersborgsbostäder.

Kontaktpersoner

Peter Laang, Vänersborgsbostäder tel: 0521-260 283
Anna Josefsson, Vänersborgs kommun (Hjälpande händer) tel: 0703-02 10 39

Anmälan

Du anmäler dig via länken nedanför. Du som bor hos Vänersborgsbostäder betalar ingen avgift för ditt barn på denna fotbollsskola. Barnet/barnen eller en målsman ska vara skriven på en adress hos Vänersborgsbostäder.
På anmälningssidan finns ett fält för "Övriga noteringar". Där skriver du "Bor hos Vänersborgsbostäder.
Anmäl dig här! 

Sista dag att anmäla sig är 27 juni. Antalet platser är begränsat så anmäl dig i god tid.

Vi värnar om din personliga integritet

På Vänersborgsbostäder värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår nya integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du kan använda dem.
Från och med den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.
Att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är något vi på Vänersborgsbostäder värdesätter högt. På vanersborgsbostader.se/integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter.