Anmälan fotbollsskola 2019

Vår uppskattade fotbollsskola är tillbaka, i år den 12-15 augusti. Denna vecka erbjuds barn till boende i Vänersborgsbostäder att vara med på en helt gratis fotbollsskola. Fotbollsskolan är för ungdomar mellan 6 och 12 år. Vi kommer förutom att träna och spela fotboll, leka lekar samt besöka brandstationen under denna härliga sommarvecka.

Fotbollsskolan är ett samarbete mellan AB Vänersborgsbostäder, Vänersborgs FK, SISU Idrottsutbildarna/Västra Götalands Idrottsförbund samt Vänersborgs kommun.

Information om fotbollsskolan

  • Tid: Måndag-torsdag kl 9.00-15.00
  • Fotbollsträningen sker på Vänersvallen. Ledare från Vänersborgs FK är med och håller i träningen.
  • En av dagarna besöker vi brandstationen
  • Alla deltagare får en t-shirt och en vattenflaska
  • Varje dag äter vi en bra och näringsrik lunch
  • Dagarna avslutas med samling där vi pratar om värderingar

Kontaktpersoner

Peter Laang, Vänersborgsbostäder tel: 0521-260 283
Anna Josefsson, Vänersborgs kommun (Hjälpande händer) tel: 0703-02 10 39

Anmälan

Här nedan kan du ladda ner information om fotbollskolan samt anmälningsblankett. Ifylld anmälan lämnar du in i receptionen på Vänersborgsbostäder, Vallgatan 13. Det går även att lämna den till Anna Josefsson på Hjälpande händer eller skicka den till AB Vänersborgsbostäder, 462 85 Vänersborg.

Sista dag att anmäla sig är 27 juni. Antalet platser är begränsat så lämna in anmälan i god tid.

Vi värnar om din personliga integritet

På Vänersborgsbostäder värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår nya integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du kan använda dem.
Från och med den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.
Att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är något vi på Vänersborgsbostäder värdesätter högt. På vanersborgsbostader.se/integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter.

Information och anmälningsblankett