Ansökan om elbilsladdplats


Här anmäler du intresse för att få tillgång till en bilplats för att ladda din elbil. Alla som bor hos Vänersborgsbostäder i områden där det redan finns framdraget, eller där vi förbereder elbilsladdplatser, kan ansöka om laddplats. All information hittar du här.

Inom två veckor efter inlämnad ansökan får du besked.

När du skickar in ansökan samtycker du till att dina ifyllda personuppgifter används under begränsad tid – max 2 år och bara i samband med din ansökan. Därefter förstörs ansökan.

För eventuella frågor, kontakta

Felanmälan, Vänersborgsbostäder, 0521 – 260 260
felanmalan@abvb.se

Välkommen att göra din ansökan!

ANSÖKAN - Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Vi värnar om din personliga integritet
På Vänersborgsbostäder värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår nya integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du kan använda dem. Från och med den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter. Att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är något vi på Vänersborgsbostäder värdesätter högt. På vanersborgsbostader.se/integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter.