TV & Bredband

Hos oss har du tillgång till ett grundutbud av tv-kanaler, som varierar lite beroende på var i vårt bestånd du bor. Som boende hos Vänersborgsbostäder kan du också glädja dig åt att vi har uppgraderat våra fastigheter med Öppen Fiber.

Kabel-TV

Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön. Det ingår ett grundutbud av kanaler och det är Telia som är leverantör.

Grundutbud Vänersborg, Frändefors och Vargön

SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Kunskapskanalen, TV12, MTV, TV10, Barnkanalen/SVT24, Eurosport, Discovery, TV8, Kanal 9, Sjuan, Kanal 11, Godare.

Digital-tv

Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteren Cypressen 17 Hässjan i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Besök telia.se för att se aktuell kanalplan.

OBS! Utbudet kan variera från tid till annan. Vänersborgsbostäder reserverar sig för att ovanstående uppgifter om kabel-tv och bredband kan komma att ändras.

Bredband

Öppen Fiber

Hos Vänersborgsbostäder levereras bredbandet via Öppen Fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.

Välj mellan olika tjänsteleverantörer

I och med uppgraderingen kommer du att ha fler tjänsteleverantörer att välja bland för bredband, tv och telefoni än vad du har idag. Du väljer själv vilken leverantör som ska leverera tjänster till dig. Antingen väljer du samma leverantör för alla fibertjänster, eller olika tjänster från olika leverantörer. Om du vill byta leverantör är det viktigt att du själv säger upp dina abonnemang. Vill du behålla dina nuvarande tjänster behöver du inte göra någonting.

Besök bredbandswebben.se för att läsa mer om möjligheterna via Öppen Fiber och vilka tjänsteleverantörer som du kan välja mellan.

Har du några frågor?

För eventuella frågor kring tjänsterna om Öppen Fiber, ta i första hand kontakt med den tjänsteleverantör du är intresserad av eller som du har idag.