Flytta in

Välkommen till din nya lägenhet – och välkommen till oss på Vänersborgsbostäder!

Det är alltid mycket att tänka på när man ska byta bostad. För att underlätta har vi sammanställt lite praktisk information som du har nytta av inför flytten. Tänk på att det alltid är bra att vara ute i god tid när du till exempel ska flytta abonnemang.

Adressändring

Gör din adressändring på www.skatteverket.se för att bli folkbokförd på rätt adress. För eftersändning av post gör du din flyttanmälan på www.adressandring.se.

Bommar

I vissa av våra bostadsområden finns det bommar uppsatta. Hör med din fastighetsvärd om lägenhetsnyckeln passar i bommen, annars ber du om hjälp för att få den upplåst.

El

Du anmäler själv din inflyttning till Vattenfall, som är nätbolag i Vänersborg, så att strömmen är på när du flyttar in i lägenheten.

Hemförsäkring

Anmäl flytten till ditt försäkringsbolag. Om du inte redan har en hemförsäkring måste du teckna en. Det är ett krav vi ställer på våra hyresgäster.

Nycklar till lägenheten

Du får tillgång till din nya lägenhet första vardagen i månaden, tidigast klockan 12. Din fastighetsvärd kontaktar dig när det närmar sig inflyttning för att boka tid för nyckelutlämning.