Verksamhetsfond

 

Vill du göra något tillsammans med dina grannar? Eller kanske göra i ordning en gemensam lokal i huset där ni bor.

Du vet väl att det finns pengar att söka ur vår verksamhetsfond för dig som är hyresgäst hos Vänersborgsbostäder!

Vänersborgsbostäder har ett avtal med Hyresgästföreningen som går ut på att det avsätts pengar till fonden. Härifrån kan du som hyresgäst ansöka om pengar för gemensamma aktiviteter, för en uppfräschning av gården där du bor eller kanske något annat som ökar trivseln och gemenskapen i ditt bostadsområde.

Vänersborgsbostäder beslutar tillsammans med Hyresgästföreningen om vem som ska få pengar ur verksamhetsfonden. Vi lägger stor vikt vid att aktiviteten kommer många hyresgäster till nytta, att kostnaden står i relation till antalet hyresgäster som avses, och att mångfald och demokrati främjas.

Inom två veckor efter inlämnad ansökan får du besked om du är beviljad pengar ur fonden. 

När du skickar in ansökan samtycker du till att dina ifyllda personuppgifter används under begränsad tid – max 2 år och bara i samband med din ansökan. Därefter förstörs ansökan.

För eventuella frågor, kontakta

Malin Karlsson, kundcenterchef Vänersborgsbostäder, 0521 – 260 260
Magnus Tengberg, Hyresgästföreningen, 010-459 14 56

Välkommen att göra din ansökan!

ANSÖKAN - Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.Vi värnar om din personliga integritet
På Vänersborgsbostäder värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår nya integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du kan använda dem. Från och med den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter. Att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är något vi på Vänersborgsbostäder värdesätter högt. På vanersborgsbostader.se/integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter.