Viktig information om uthyrningen på Cypressen

Nu har vi påbörjat uthyrningen av de nyproducerade lägenheterna i kvarteret Cypressen. Uthyrningen skiljer sig något från vår ordinarie uthyrning, det är därför viktigt att du som nu gör en intresseanmälan på någon av de publicerade typlägenheterna också tar del av hur uthyrningen går till.

Så här går uthyrningen till i kvarteret Cypressen:

Hyresrätterna i kvarteret Cypressen fördelas efter köpoäng. Mellan den 24 september - 7 oktober har vi fyra typlägenheter publicerade här på hemsidan. Under den här tiden gör du intresseanmälan på de lägenhetsstorlekar du kan tänka dig att bo i. Observera att inga tidigare lämnade intresseanmälningar räknas utan det är först nu som du kan göra en skarp intresseanmälan.

Lägenhetsstorlekar som finns är:

2 rum och kök 55 kvm
2 rum och kök 59 kvm
3 rum och kök 76 kvm
4 rum och kök 96 kvm

Välj ut specifika lägenheter

I samband med att du gör en intresseanmälan på en typlägenhet, t ex 3 rum och kök, så är det viktigt att du väljer ut vilken eller vilka 3-rumslägenheter som du kan tänka dig att bo i. Du väljer ut dina favoritlägenheter med hjälp av vår broschyr om projektet eller via lägenhetsöversikten nedan och skriver för egen notering ner lägenhetsnumret på alternativa lägenheter.

Klicka här för lägenhetsöversikt

Var anträffbar på telefon den 8 oktober!

Lördagen den 8 oktober mellan klockan 09.00-14.30, kommer vi att ringa till dig som har gjort en intresseanmälan och som har chans att få hyra en lägenhet. Vi ringer i köordning på respektive lägenhetsstorlek. Vi vill då att du lämnar ett definitivt besked på om du vill teckna dig på en lägenhet och i så fall vilken.

Om vi inte får svar när vi ringer kommer vi att gå vidare till nästa sökande, det är därför mycket viktigt att du är anträffbar på de nummer du har uppgett. Lämna gärna flera nummer om du har möjlighet.

Till den 8:e oktober är det viktigt att du:

  1. har fyllt i rätt sökandeuppgifter och telefonnummer i din profil, då det kan komma att avgöra om du blir erbjuden en lägenhet.
  2. har noterat lägenheternas nummer i prioriteringsordning. Är ditt första alternativ redan bokat av någon med längre kötid är det viktigt att du har bestämt dig för tänkbara alternativ, då vi vill ha ett definitivt besked av dig direkt.

Kontraktssskrivning

Samtidigt som vi ringer och stämmer av vilken lägenhet du vill teckna dig på bestämmer vi också tid för kontraktsskrivning.

Behöver du bilplats?

Vi kommer att ha 24 bilplatser för uthyrning. Samtidigt som du får erbjudande om lägenhet kommer du i mån av plats få erbjudande om bilplats. De med längst kötid på lägenhet får erbjudande om bilplats först.

Övrigt

Den 8 oktober kommer vi att uppdatera uthyrningen löpande här på hemsidan. När sista lägenheten är uthyrd kommer vi att sluta ringa. Har vi lägenheter outhyrda vid dagens slut fortsätter vi uthyrningen veckan därpå.

Klicka här för att läsa all information om projektet

Vill du läsa vår uthyrningspolicy eller ta del av våra godkännandekriterier klickar du här.