Vi söker en fastighetsvärd

Vi är övertygade om att ett bra boende är en viktig pusselbit för ett gott liv och där har vi en viktig roll i Vänersborg! Vi är kommunens största bostadsbolag och ägs av Vänersborgs Kommun. Ungefär var sjunde vänersborgare bor hos oss. Vi är ett 70-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 500 lägenheter på lite olika sätt och just nu är Förvaltningsavdelning i behov av en Fastighetsvärd. Vill du vara med i vårt team?

Tjänstebeskrivning
Är du en person som brinner för att ge service, hitta nya effektiva lösningar och arbeta självständigt? Då kan jobbet som Fastighetsvärd hos oss vara det rätta jobbet för dig.
Som Fastighetsvärd ansvarar du för den dagliga skötseln och kontakten med våra hyresgäster på ditt område. Du kommer att vara den närmaste kontakten gentemot våra hyresgäster och ansvara för att ditt område fungerar i sin helhet tillsammans med din Förvaltare.
I tjänsten ingår att hålla rent och snyggt både i inomhus- och utomhusmiljön vilket innebär att ha hand om trädgårdsskötsel, snöröjning, lättare reparationer, skötsel av tvättstugor, källare och vindar. I tjänsten ingår också nyckelutlämning, kontroll av lekplatser och bokning av kvarterslokal.
Du kommer att ingå i ett team bestående av Fastighetsvärdar.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Du har en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet.
  • Du har B-körkort
  • Du har kunskap i det svenska språket och behärskar det flytande i skrift och tal. Du talar även engelska. Övriga språk är meriterande.
  • Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Person
Som person är du ansvarstagande, självständig, strukturerad och har hög servicekänsla. Du är också prestigelös och är öppen för förändringar och att lära dig nytt.

Övrigt
Vänersborgsbostäder ska på ett affärsmässigt sätt utveckla och erbjuda ett attraktivt boende för alla som vill bo i hyresrätt inom Vänersborgs kommun. Vår vision är att vi ska vara det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Våra kärnvärden trygghet och service ska genomsyra bolaget.
Vi ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 30 november 2021 på e-post: jobbansokan@abvb.se.
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och relevant dokumentation.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning
Heltid

Sysselsättningsgrad
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Månadslön

Kontakt
Förvaltare Peter Joanzon, peter.joanzon@abvb.se

Facklig representant
Eddy Adielsson, eddy.adielsson@abvb.se (Fastighetsanställdas förbund)

Publicerat
2021-11-12

Sista ansökningsdag
2021-11-30