Träffa oss på Bomässan 8-10 april

Nyfiken på Elisabeths Port? Intresserad av allt som handlar om ditt hem, inredning och annat? Då tycker vi att du ska besöka vår monter på Bomässan i Vänersborg 8-10 april på Arena Vänersborg. Du som redan är hyresgäst hos oss hämtar din gratisbiljett i vår reception på Vallgatan 13. Det går också bra att skriva ut en gratisbiljett här.

Du hittar oss i monter A11. Gå till vänster när du kommit in genom entrén. Där träffar du vår personal som gärna berättar för dig om Elisabeths Port.

På mässan i övrigt kan du inspireras av nyheter, möt experterna och ta del av fantastiska mässerbjudanden. Mässan är fylld med kvalitativa utställare och föreläsare som gärna delar med sig av både kunskap och inspiration som rör ditt hem.

Och missa inte Karl-Fredrik på Eklaholm som besöker mässan under lördagen. När Karl-Fredrik intar scenen så får vi följa med på en resa som sträcker sig över hela året när han delar med sig av sina bästa tips kring inredning och trädgård. Det blir ett föredrag du inte vill missa! Varmt välkommen till årets Bomässa i Vänersborg!