Jobba hos oss 

Är du en person som gillar att ta ansvar och är duktig på att ge snabb och bra service? Då kan Vänersborgsbostäder vara något för dig.

Vi har 6000 hyresgäster hos oss. De är våra kunder, det är för dem vi finns. En av våra viktigaste uppgifter är att ge kunderna den service de har rätt att förvänta sig när de bor hos oss. Därför är vår främsta framgångsfaktor den egna personalen, med den service, positiva attityd och stora kunskap vi levererar till våra kunder.

Vänersborgsbostäder ägs av Vänersborgs kommun och en del i vårt uppdrag är att verka för utveckling av goda och trygga boendemiljöer. Vi tar även ett socialt ansvar och bidrar till goda levnadsvillkor för alla som bor och verkar i Vänersborg.

Som stöd i vårt arbete finns bland annat en handbok i etik- och moralfrågor. Vi har fastställt personalpolicy, jämställdhetspolicy och jämställdhetsplan. Givetvis genomför vi regelbundet planerings- och utvecklingssamtal med vår personal, och i samband med löneförhandling har vi lönesamtal samt sätter individuella mål.

Vi jobbar också kontinuerligt med fortbildning och kompetenshöjande åtgärder och utbildningar.

Som anställd på Vänersborgsbostäder har man möjlighet att nyttja en friskvårdstimma i veckan. Personalens hälsa är viktig för oss och vi jobbar förebyggande med friskvård och uppmuntrar både kollektiva och individuella friskvårdsaktiviteter.

Stämmer de här värderingarna överens med dina egna? Då ser vi gärna att du söker jobb hos Vänersborgsbostäder när vi har lediga tjänster! Du är också välkommen att skicka in en spontansökan.

Just nu söker vi följande:

Elektriker