Ställ dig i bostadskön

Står du i Vänersborgsbostäders bostadskö? Om inte, är det hög tid att göra något åt saken!

Ju längre tid du stått i vår bostadskö, desto större är din chans att få en ledig lägenhet. Därför rekommenderar vi alla att registrera sig i vår kö – redan idag!

När en lägenhet blivit ledig publicerar vi den på vår hemsida i sju dagar. Bland de intresseanmälningar som då kommer in till oss bjuder vi in de fem personer med längst kötid till en visning. Här kan du läsa mer om hur vår kö fungerar.

Det är med andra ord din tid i kön som avgör hur stora chanser du har att få den lediga lägenheten. Din kötid börjar räknas redan från första dagen du registrerat dig.

Glöm inte att tänka långsiktigt. Du kanske inte alls har något behov av en ny lägenhet här och nu, men om 2-3 år kan situationen vara helt annorlunda.

För att ställa dig i vår bostadskö behöver du registrera dig, vilket du enkelt kan göra nedan. Därefter måste du logga in på Mina sidor minst en gång var tolfte månad för att behålla din kötid. Är du redan hyresgäst hos Vänersborgsbostäder, loggar du in på Mina sidor för att aktivera dig i bostadskön.