Björkholmsgatan

Bofakta och beskrivning av lägenheter


Badrum

Grå klinkers. Vita stora kakelplattor på väggarna, böjda svängbara duschväggar. Spegel och kommod för förvaring. Golvvärme samt en kromad handdukstork (elförbrukning betalas av hyresgästen). Tvättmaskin och torktumlare i 2-4 ROK och kombimaskin (kombinerad tvättmaskin och torktumlare) i 1 ROK. Grå bänkskiva och vita överskåp.

Balkong

Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats utrustade med vägguttag och belysning.

Fönsterbrädor

Fönsterbänkar i sten.

El & vatten

Förbrukning av varmvatten och hushållsel mäts och läggs på hyran med en månads förskjutning. Elen till lägenheterna produceras delvis av solcellerna på taket varpå inget separat nätavtal med Vattenfall krävs för hyresgästen.

Förråd

2–4 ROK har förråd placerade i lägenheterna, se planritningarna.
1 ROK har förråd i källaren där även fler förråd finns att hyra.

Golv

Ekparkett 3-stav, golvsockel av eklaserad furu.

Hiss

Fastigheten har två hissar samt ett separat trapphus.

Kök

Ljusgråa köksluckor och stora vita kakelplattor. Grå bänkskiva i laminat, diskbänk i rostfritt stål.

Alla vitvaror i köken är i rostfritt utförande.
1 ROK: spis med spishäll och varmluftugn. Kombinerad kyl/frys.
2–4 ROK: spis med induktionshäll inbyggd i bänken. Varmluftsugn respektive mikrovågsugn inbyggda i ett skåp. Separat kyl respektive frys.

Parkering

I området finns sammanlagt 42 p-platser/garage att hyra för de boende. Samtliga bilplatser går att få med laddmöjlighet om så önskas.

  • 8 garage
  • 4 carportar
  • 30 p-platser, varav 2 är p-plats handikapp

Postboxar

Innanför den gemensamma entrén på bottenvåningen har varje lägenhet en egen postbox. Vid varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare monterad.

Rökfritt

Lägenhet, alla gemensamma utrymmen, trapphus, balkonger, uteplatser och husets entréer är rökfria. På gården kommer det finnas en anvisad plats för rökning.

Sopsortering

Alla diskbänkskåp är utrustade med sorteringskärl. På gården finns separata nedgrävda behållare för mat och hushållsavfall och det är nära till närmsta återvinningsstation.

Takterrass

Stor gemensam och möblerad takterass med ett vindavskärmande glasräcke. Till takterrassen hör en gemensamhetslokal med fullutrustat kök som hyresgästerna kan boka för diverse festligheter. Här hittar du mer text och bilder från vår takterrass.

Tillval

Lägenheterna är fullutrustade i grundutförande och därför erbjuds inga tillval.

Väggar & tak

Vitmålade väggar och tak.

Värme & ventilation

Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet. Lägenheterna har vita element. Ventilation genom till-och frånluft med värmeåtervinning.

Ytterdörr

Elektroniskt passersystem till fastighetens gemensamma utrymmen. Lägenhetsdörrarna är säkerhetsklassade och av ljudklass C.


Lägenheterna

Ett rum och kök

I Elisabeths Port finns sammanlagt 19 lägenheter på 1 rum och kök. Samtliga är 35,4 m² och finns på plan 1–10. Elisabeths Port är ett trekantigt höghus format förmaximalt ljusintag och utsikt. Detta gör att även de mindre lägenheterna upplevs som ljusa och rymliga.

Den oregelbundet formade lägenheten ger en spännande inramning. En avgränsad sovalkov gör att kök och vardagsrum blir en trevlig plats för umgänge. Dessutom öppnas umgängesytorna upp genom balkongen.

I hallen är väggarna grå och en kapphylla finns uppsatt intill tre garderober.

I köket finns spis med spishäll, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Allt i rostfritt utförande. Köksluckorna är ljusgråa och de stora kakelplattorna är vita. Grå bänkskiva i laminat, diskbänk i rostfritt stål.

Samtliga ettor har kaklat badrum med golvvärme, böjda svängbara duschväggar, handdukstork och kombimaskin (en maskin med kombinerad tvättmaskin och torktumlare). Väggkaklet är vitt och golvklinkers gråa. I lägenheten finns flera garderober för förvaring samt balkong. Ettorna har, till skillnad från de övriga lägenheterna, öppen balkong utan inglasning. Ettorna har förråd i källaren där även fler förråd finns att hyra.

I den här broschyren hittar du planritningar och annat om boendet. Pdf, 6.1 MB.

Gör en digital rundvandring i en etta.

Två rum och kök

I Elisabeths Port finns sammanlagt 20 lägenheter med 2 rum och kök. Samtliga är 67,1 m2, förutom en som är 61 m2 stor. Dessa lägenheter finns på plan 1–10. Elisabeths Port är ett trekantigt höghus format för maximalt ljusintag och utsikt. Detta gör att lägenheterna upplevs som ljusa och rymliga.

Dörren till toalett och badrum finner du direkt innanför entrédörren. Det är kaklat och har tvättmaskin och torktumlare. Här finns duschvägg och handdukstork. Kaklet är vitt på väggarna och grått på golvet, som har golvvärme.

Sovrummet är rymligt och har angränsande klädkammare/förråd.

Den öppna planlösningen för kök och vardagsrum ger gott om plats för umgänge. I köket finns spis med fläkt, häll och ugn, kyl och frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Allt rostfritt utförande. Kyl och frys mitt i köket ger en naturlig avgränsning till vardagsrummet. Därifrån är det enkelt att gå ut på den angränsande balkongen. Den är inglasad med möjlighet att skjuta isär fönstren.

I den här broschyren hittar du planritningar och annat om boendet. Pdf, 6.1 MB.

 

Tre rum och kök

I Elisabeths Port finns sammanlagt 30 lägenheter med 3 rum och kök. Samtliga är runt 80 m2 stora. Dessa lägenheter finns på plan 1–15. Elisabeths Port är ett trekantigt höghus format för maximalt ljusintag och utsikt. Detta gör att lägenheterna upplevs som ljusa och rymliga.

Den oregelbundet formade lägenheten med vinklar och vrår ger en spännande inramning. På ena sidan av entréhallen finns dörren till toalett och badrum. Det är kaklat och har tvättmaskin och torktumlare. Här finns duschvägg och handdukstork. Kaklet är vitt på väggarna och grått på golvet, som har golvvärme.

På andra sidan finns dörren till klädkammare/förråd. Sedan följer två sovrum, varav ett är lite större och lämpligt för en dubbelsäng.

Den öppna planlösningen för kök och vardagsrum ger gott om plats för umgänge. I köket finns spis med fläkt, häll och ugn, kyl och frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Allt rostfritt utförande. Mitt i köket finns en trevlig och praktisk köksö. I anslutning till vardagsrummet finner du balkongen. Därifrån är det enkelt att gå ut på den angränsande och ovanligt formade balkongen. Den är inglasad med möjlighet att skjuta isär fönstren.

I den här broschyren hittar du planritningar och annat om boendet. Pdf, 6.1 MB.

Gör en digital rundvandring i en trea.

Fyra rum och kök

I Elisabeths Port finns sammanlagt 10 lägenheter med 4 rum och kök. Samtliga är drygt 104 m2 stora. Dessa lägenheter finns på plan 11–15. Det är på dessa våningsplan den allra bästa utsikten finns. Elisabeths Port är ett trekantigt höghus format för maximalt ljusintag och utsikt. Detta gör att lägenheterna upplevs som ljusa och rymliga.

Det unika med varje fyrarummare är att de har två balkonger. Den som vill kan se lägenheten som uppdelad i två delar med gemensamt kök och vardagsrum.

Den ena delen har ett stort sovrum som angränsar direkt till entréhallen och har en tillhörande klädkammare/förråd. Alldeles intill finns badrum med toalett. Badrummet är kaklat och har tvättmaskin och torktumlare. Här finns duschvägg och handdukstork. Kaklet är vitt på väggarna och grått på golvet, som har golvvärme.

Den andra delen har två sovrum, varav ett är större och lämpligt för dubbelsäng. I denna del finns en toalett, en större klädkammare samt en av balkongerna.

Den öppna planlösningen för kök och vardagsrum ger gott om plats för umgänge. I köket finns spis med fläkt, häll och ugn, kyl och frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Allt rostfritt utförande. Kyl och frys mitt i köket ger en naturlig avgränsning till vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet finner du den andra av de två balkongerna. Den är ovanligt formad och är inglasad med möjlighet att skjuta isär fönstren.

I den här broschyren hittar du planritningar och annat om boendet. Pdf, 6.1 MB.

Nyheter om ditt nya hem?

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev om Elisabeths Port. På så sätt missar du inga nyheter.
Här är de nyhetsbrev vi tidigare skickat ut: