Holmängs Hage - utsikt mot stan
Holmängs Hage - utsikt mot Vänern

Holmängs Hage

På Holmängs Hage planerar vi just nu vårt nästa stora byggprojekt. I korsningen mellan innerstaden och landet planerar vi för drygt 100 nya hem. Hem för livets alla dimensioner.

De som väljer att flytta till Holmängs Hage kan förvänta sig ett sjönära hem med natursköna promenadstråk runt knuten. Samtidigt kommer centrum ligga inom promenadavstånd. Något som gör läget attraktivt även för de som pendlar, till exempel till Göteborgsregionen, eller jobbar i centrala Vänersborg.

Byggstart januari 2018

Under en 2-årsperiod planerar vi att bygga 

  • två punkthus med sammanlagt 64 lägenheter
  • två lamellhus med sammanlagt 40 lägenheter
  • två radhuslängor med sammanlagt 15 radhuslägenheter

Totalt kommer de husen att rymma 119 nya hem i storlekar mellan två och fem rum och kök. De första lägenheterna kommer att stå klara för inflyttning under våren 2019.

 

Vänersborgsbostäder bygger hyresrätter - hem med inneboende frihet. Hem för dig som vill koppla av, njuta av utsikten och det naturnära läget.

Vill du hitta hem på Holmängs Hage - glöm inte registrera dig i bostadskön.

Klicka här för att registrera dig i bostadskön 

 

Nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter nedan ifall du vill prenumera på nyhetsbrev om Vänersborgsbostäders nybyggnadsplaner på Holmängs Hage. Att prenumerera på nyhetsbrev innebär att du med jämna mellanrum får information om utvecklingen i projektet.