Björkholmsgatan

Landerivägen 8-40

Tidigt under 2018 satte vi spaden i marken och påbörjade det planerade bygget av 118 nya hem som hyresrätter. Vi tar höjd och bygger två punkthus på åtta våningar vardera. Dessutom två- och femvåningshus samt radhus med lägenheter – från två till fyra rum och kök. I de högre husen blir det hiss.

Lägenheterna blir ljusa och luftiga med vita väggar och parkettgolv. Alla lägenheter får antingen balkong eller altan. I badrummen kommer det att finnas både tvättmaskin och torktumlare, i köken förbereds för diskmaskin, vilket sedan kommer erbjudas som tillval för dig som önskar. Utanför lägenheterna finns naturen nära och en lekplats för de yngsta.

Utöver att hyra parkeringsplats och garage kommer det även att finnas möjlighet att hyra parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. De första lägenheterna blir klara för inflyttning hösten 2019.

 

I närområdet

Den nya stadsdelen Holmängs Hage erbjuder praktisk närhet till skolor, arbete och infrastruktur. Likaså till vardagspuls och mötet mötet mellan människor. Strategiskt placerad med närhet både till Trollhättan och Uddevalla. För dig som pendlar finns goda kommunikationer och bra infrastruktur, du är enkelt i Göteborg på under en timme.

Samtidigt finns här skogsdungarna, de många promenadstråken, vassruggen längs Göta älvs strand och de stora ekarna strax intill.

Med Halle- och Hunneberg i öst finns möjlighet till en naturnära fritid. Vänersborg erbjuder även ett rikt föreningsliv.

Karta där Holmängs hage markerats
Expandera
Minska

Fakta

Hustyp

Radhus, två-, fem- och åttavåningshus

Antal lägenheter

118

Byggnadsår

2019

Lägenhetstyper

2-4 rum med kök

Balkong/uteplats

Ja

Tillgänglighet

Radhus: egen ingång.
Tvåvåningshus: Egen ingång, trappa till lägenheter på andra våning.
Femvåningshus: Hiss
Åttavåningshus: Hiss

Parkering

Garage och parkeringsplatser finns att hyra, med eller utan laddstolpe.

Expandera
Minska

Uthyrning

Vi kommer att hyra ut lägenheterna via den ordinarie bostadskön och påbörjar uthyrningen av Landerivägen 38 och 40 (hus 3 och 4) den 15 september. För att kunna söka en ledig lägenhet måste du vara registrerad hos oss och du börjar automatiskt samla köpoäng när du har registrerat dig. 1 köpoäng motsvarar 1 veckodag. Klicka här för att Registrera dig i bostadskön redan idag.

Expandera
Minska

Lägenhetsfördelning och hyresnivå

360-rundvandringar

Exteriör

Interiör - lägenhet 43

Typlägenhet X-1 i hus 1 och 3. Landerivägen 34 och 38. 4 rum och kök på våning 2-8.

Interör - lägenhet 64

Typlägenhet X-2 i Hus 2 och 4. Landerivägen 36 och 40. 3 rum och kök på våning 2-5.

Expandera
Minska

Områdesbilder

Expandera
Minska

Filmer

Vi kommer att följa bygget på Holmängs Hage med drönare och lägga ut filmer på Youtube allt eftersom.

Juni 2018

Första spadtaget

Expandera
Minska

Nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter nedan ifall du vill prenumera på nyhetsbrev om Vänersborgsbostäders nybyggnadsplaner på Holmängs Hage. Att prenumerera på nyhetsbrev innebär att du med jämna mellanrum får information om utvecklingen i projektet.

Din integritet är viktig för oss. När du prenumererar på nyhetsbrev så behandlar Vänersborgsbostäder dina personuppgifter. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Vänersborgsbostäder på www.vanersborgsbostader.se/integritetspolicy

Expandera
Minska

Broschyr

Vill du ha hem vår pappersbroschyr? Maila till info@vanersborgsbostader.se eller ladda hem broschyr om Holmängs Hage.

Expandera
Minska