Holmängs Hage - utsikt mot stan
Holmängs Hage - utsikt mot Vänern

Holmängs Hage - 118 nya hyreslägenheter

Med läget som största fördel växer Holmängs Hage fram, i förlängningen av området Holmängen i Vänersborg. Här bygger Vänersborgsbostäder 118 nya hyreslägenheter. Totalt kommer 700 nya hem av olika slag att byggas i stadsdelen.

Vår broschyr om Holmängs Hage

Vill du ha hem vår pappersbroschyr? Maila till info@vanersborgsbostader.se
Eller ladda hem den här i pdf-format

Drönarfilmer

Vi kommer att följa bygget på Holmängs Hage med drönare och lägga ut filmer på Youtube allt eftersom. Den första filmen hittar ni här.

Så blir boendet

Lägenheterna blir ljusa och luftiga med vita väggar och parkettgolv. Alla lägenheter får antingen balkong eller altan. I badrummen kommer det att finnas både tvättmaskin och torktumlare, i köken förbereds för diskmaskin, vilket sedan kommer erbjudas som tillval för dig som önskar. Utanför lägenheterna finns naturen nära och en lekplats för de yngsta.

Utöver att hyra parkeringsplats och garage kommer det även att finnas möjlighet att hyra parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. De första lägenheterna blir klara för inflyttning sommaren 2019.

Detta bygger vi i kvarteret Hässjan 2

  • två punkthus med sammanlagt 64 lägenheter
  • två lamellhus med sammanlagt 40 lägenheter
  • ett tvåvåningshus med 4 lägenheter
  • en radhuslänga med 10 radhuslägenheter

Här kan du se hur lägenheterna är planerade, fördelningen på hus och antal rum och kök med mera.

 

Fyll i dina uppgifter nedan ifall du vill prenumera på nyhetsbrev om Vänersborgsbostäders nybyggnadsplaner på Holmängs Hage. Att prenumerera på nyhetsbrev innebär att du med jämna mellanrum får information om utvecklingen i projektet. 

 

Nyhetsbrev


Den vanliga bostadskön gäller

Vänersborgsbostäder bygger hyresrätter - hem med inneboende frihet. Hem för dig som vill koppla av, njuta av utsikten och det naturnära läget.

Vill du hitta hem på Holmängs Hage - glöm inte registrera dig i bostadskön.

Klicka här för att registrera dig i bostadskön