Holmängs Hage - utsikt mot stan
Holmängs Hage - utsikt mot Vänern

Holmängs Hage - 118 nya hyreslägenheter

Tidigt under 2018 satte vi spaden i marken och påbörjade det planerade bygget av 118 nya hem som hyresrätter. Vi tar höjd och bygger två punkthus på åtta våningar
vardera. Dessutom två- och femvåningshus samt radhus med lägenheter – från två till fyra rum och kök. I de högre husen blir det hiss.

Lägenheterna blir ljusa och luftiga med vita väggar och parkettgolv. Alla lägenheter får antingen balkong eller altan. I badrummen kommer det att finnas både tvättmaskin och torktumlare, i köken förbereds för diskmaskin, vilket sedan kommer erbjudas som
tillval för dig som önskar. Utanför lägenheterna finns naturen nära och en lekplats för de yngsta.

Utöver att hyra parkeringsplats och garage kommer det även att finnas möjlighet att hyra parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. De första lägenheterna blir klara för inflyttning sommaren 2019.

Detta bygger vi i kvarteret Hässjan 2

  • två punkthus med sammanlagt 64 lägenheter
  • två lamellhus med sammanlagt 40 lägenheter
  • ett tvåvåningshus med 4 lägenheter
  • en radhuslänga med 10 radhuslägenheter

Här kan du se hur lägenheterna är planerade, fördelningen på hus och antal rum och kök med mera.

 

 

Vänersborgsbostäder bygger hyresrätter - hem med inneboende frihet. Hem för dig som vill koppla av, njuta av utsikten och det naturnära läget.

Vill du hitta hem på Holmängs Hage - glöm inte registrera dig i bostadskön.

Klicka här för att registrera dig i bostadskön 

 

Nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter nedan ifall du vill prenumera på nyhetsbrev om Vänersborgsbostäders nybyggnadsplaner på Holmängs Hage. Att prenumerera på nyhetsbrev innebär att du med jämna mellanrum får information om utvecklingen i projektet.