Björkholmsgatan

Bofakta Holmängs Hage


Planlösningar

Väggar och tak

Vitmålade väggar och tak.

Golv

Ekparkett, 3-stav. Golvsockel eklaserad furu. Grå klinker i entré.

Fönsterbrädor

Fönsterbänk i sten.

Kök

Vita köksluckor och vitt kakel. Grå bänkskiva i laminat, diskbänk i rostfritt stål. Spis med glaskeramikhäll samt varmluftsugn. Kyl- och frysskåp i 3-4 rok, kombinerad kyl/frys i 2 rok. Förberett för diskmaskin, erbjuds som tillval.

Badrum

Grå klinkers med golvvärme (elförbrukning betalas av hyresgästen), ingen golvvärme i de små badrummen i hus 5. Vitt kakel på väggarna, böjda, svängbara duschväggar samt badrumsskåp med spegel. Tvättmaskin och torktumlare med grå bänkskiva i laminat och vitt överskåp.

Uteplats och balkong

Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats med vägguttag och belysning. Trätrall på golvet på uteplatserna och balkongerna samt tak på översta våningen.

Tillval

Det finns möjlighet att välja diskmaskin som tillval.

Värme och ventilation

Kvarteret Hässjan är anslutet till fjärrvärmenätet. Lägenheterna har vita radiatorer. Ventilation genom till- och frånluft med värmeåtervinning.

El och vatten

Hyresgästen har eget abonnemang på hushållselen. Varmvatten mäts individuellt och läggs på hyran med en månads förskjutning.

TV, telefoni och Internet

Lägenheterna är anslutna till Öppen fiber. Telias basutbud av TV-kanaler i kanalpaket Start ingår. Vid önskemål om utökat utbud beställs och betalas det av hyresgästen.

Hiss

Finns i Hus 1-4, det vill säga fem- respektive åttavåningshusen.

Förråd

Förråden är 2,5-5 kvm och de flesta är placerade i lägenheterna, se planritningar. Radhusen har förråd utanför entrén.

Parkering

I området finns garage samt parkerings­platser för uthyrning. Några platser kommer även att vara utrustade med laddstolpar för elbilar. Det finns en p-plats per lägenhet. Vänersborgsbostäder fördelar platserna i turordning utifrån köpoäng i samband med lägenhetsuthyrningen. Din cykel kan du parkera i cykelställ både med och utan tak. Vill du hellre låsa in din cykel, finns det cykelgarage att hyra. Det finns även rullstolsförråd.

Sopsortering

Alla diskbänkskåp är utrustade med sorteringskärl och sopstation för hushållssopor finns i området. Sopstationen är nedgrävd, vilket motverkar dålig lukt. Närmsta återvinningsstation ligger vid Björkholmsgatans infart.

Ytterdörr

Elektroniskt passersystem och porttelefon i hus 1-4. Ytterdörrarna har ljudklass C och dörröga. Nyckeltub monteras i samtliga lägenhetsdörrar, så att hyresvärden efter överenskommelse kan komma in i lägenheten även när du inte är hemma.

Postboxar

I trapphuset finns en postbox per lägenhet. Tidningshållare sätts upp vid varje lägenhetsdörr. Radhusen har egna brevlådor.