Holmängs Hage - utsikt mot stan
Holmängs Hage - utsikt mot Vänern

Nyhetsbrev

 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Fyll i dina uppgifter nedan om du vill prenumera på nyhetsbrev om Vänersborgsbostäders nybyggnadsplaner på Holmängs Hage. Att prenumerera på nyhetsbrev innebär att du med jämna mellanrum får information om utvecklingen i projektet. 

Är det broschyren du söker?

Beställ den genom att maila till info@vanersborgsbostader.se
Eller ladda hem den i pdf-format.

Vi värnar om din integritet

På Vänersborgsbostäder värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår nya integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du kan använda dem.
Från och med den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen i hela EU. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.
Att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är något vi på Vänersborgsbostäder värdesätter högt. I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi skyddar och hanterar dina personuppgifter.

Häng med i det senaste som händer på Holmängs Hage - prenumerera på vårt nyhetsbrev! När du skriver in dig som prenumerant innebär det att du samtidigt samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.