Björkholmsgatan

Så går uthyrningen till


Steg 1

Vi publicerar typlägenheter på vanersborgsbostader.se mellan den 21 augusti och 4 september. Där kan du se hur de är planerade. För att anmäla intresse ringer du Bobutiken på telefon 0521-260 260.

Att tänka på
Du måste vara registrerad i bostadskön för att kunna göra en intresseanmälan. Det gör du snabbt och enkelt via hemsidan och det är kostnadsfritt. Vi måste ha korrekta kontaktuppgifter. Även du som redan är registrerad behöver logga in på ”Mina sidor” för att kontrollera att dina kontakt- och sökandeuppgifter stämmer.

 

 

Steg 2

Lördagen den 7 september ringer vi, i tur och ordning efter kötid, till er som gjort intresseanmälan. Kötiden baseras på hur länge du har varit med i bostadskön. Samtidigt som vi ringer dig och erbjuder lägenhet bokar vi också tid för kontraktsskrivning.

Viktigt att tänka på inför 7 september
När vi ringer behöver du lämna ett definitivt besked på om du vill teckna kontrakt på en lägenhet och i så fall vilken. Du behöver därför ha förberett dig och valt ut de lägenheter som du är intresserad av samt noterat lägenhetsnumren. Numren hittar du enkelt i vår lägenhetsväljare på hemsidan.

Det är viktigt att du har fyllt i rätt telefonnummer, är anträffbar och svarar i telefonen kl. 09.00-16.00. Om du inte svarar, så går vi vidare till nästa sökande.

Vi kommer att ha bilplatser för uthyrning. Samtidigt som du får erbjudande om lägenhet kommer du att få erbjudande om bilplats.

Den 7 september kommer du att kunna följa hur det går med uthyrningen genom att löpande bevaka Lägenhetsväljaren på vanersborgsbostader.se/holmangshage. Vi håller på fram till klockan 16.00, har vi lägenheter kvar fortsätter vi att ringa veckan därpå.