Kastanjens trygghetsboende

Edsgatan 33-35

Kastanjens Trygghetsboende erbjuder centrala lägenheter med mysig innergård och närhet till Skräcklan. Under 2017/2018 renoverade vi samtliga lägenheter. Det är parkett på golvet, klinkers i hallen samt fönsterbrädor i sten. Badrummen är bland annat utrustade med handdukstork, högskåp med hyllor samt tvättmaskin och torktumlare. Det är förberett för egen diskmaskin.

Ett trygghetsboende är vanliga lägenheter med god tillgänglighet i och omkring lägenheterna och lite extra trygghet och social samvaro genom gemensamhetslokaler.

I gemensamhetslokalen finns en värd på plats några timmar under vardagarna för att inspirera till aktiviteter. Det är hyresgästerna och värden som tillsammans planerar och genomför olika trevliga aktiviteter som självklart är frivilliga att delta i. 


I närområdet

Edsgatan ligger i Nordstan, där du bor mitt i stan men ändå inte. För trots att du har centrums hela utbud bara några minuters promenad bort, bor du i ett lugnt område med fantastiska vyer på bekvämt gångavstånd. På bara några minuter tar du dig till badstrand och natursköna Skräcklan.

I det här området, som har en spännande mix av fastigheter, finns många välbehållna äldre hus med härliga gårdsmiljöer.

Expandera
Minska

Fakta

Hustyp

Tre och fyravåningshus

Antal lägenheter

30

Byggnadsår

1986

Lägenhetstyper

2 rum och kök

Balkong/Uteplats

Ja

Tillgänglighet:

Hiss

Parkering

P-plats och garage finns att hyra


Expandera
Minska

Områdesbilder

Expandera
Minska