Almgatan

Almgatan 82-220

Radhusen på Almgatan är ett av våra mest populära bostadsområden. Dessa lägenheter passar perfekt för den som vill ha en egen liten uteplats att sköta om, men ändå vill slippa ansvaret med att ha ett eget hus.

Alla lägenheter har eget förråd samt ett grovkök med plats för egen tvättmaskin. Det finns även tvättstuga och grovtvättstuga i området. På varje radhuslänga, som består av tio lägenheter, finns soprum och cykelrum. I området finns en stor lekplats.

 

I närområdet

Almgatan 82-220 ligger i den yttre delen av Torpa-området, som består av en blandning av populära radhus i ett eller två plan, samt välplanerade lägenheter i trevåningshus. På Torpa har du nära till det mesta som behövs för att göra vardagen enklare.

Här finns två större livsmedelsaffärer, vårdcentral, flera skolor och förskolor, samt bra bussförbindelser till både centrum och till Trollhättan. Från Almgatan är det till exempel mycket nära till Mariedalsskolan. För den idrottsintresserade ligger Torpa bra till, med närhet till Idrottscentrum och en rad andra idrottsanläggningar.

Avståndet till centrum är 2-3 kilometer.

Expandera
Minska

Fakta

Hustyp

Radhus

Antal lägenheter

70

Byggnadsår

1971

Lägenhetstyper

3-4 rum med kök

Balkong/uteplats

Uteplats

Tillgänglighet:

Egen ingång

Parkering

Parkeringsplatser med eller utan motorvärmare samt garage finns att hyra

Expandera
Minska

Områdesbilder

Expandera
Minska