Ringaregatan 14

Runnarebo, Storegårdsvägen 9-11

Till årsskiftet 2017/2018 planerar vi att öppna Runnarebo Trygghetsboende. Runnarebo erbjuder radhus med tillhörande uteplats. Under 2017 renoverar vi alla badrum och de utrustas med tvättmaskin och torktumlare. I köken sätter vi in nya skåpsluckor, ny bänkskiva och blandare.

Ett trygghetsboende är vanliga lägenheter med god tillgänglighet i och omkring lägenheterna och lite extra trygghet och social samvaro genom gemensamhetslokaler.

I gemensamhetslokalen kommer en värd att finnas på plats några timmar under vardagarna för att inspirera till aktiviteter. Det är hyresgästerna och värden som tillsammans planerar och genomför olika trevliga aktiviteter som självklart är frivilliga att delta i. 

 

I närområdet

I Vargön finns en större livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek, två skolor och fem förskolor, bibliotek, idrottsanläggningar, några ytterligare affärer, samt spelbutik och pizzerior.

Från Vargön är det nära till Halle- och Hunneberg, med sina strövområden, skid- och motionsspår, fiske samt älgsafari. Och på sommaren är det enkelt att ta sig till Vänern och Nordkrokens fina badplats bara några kilometer från Vargöns centrum.

Expandera
Minska

Fakta

Hustyp

Radhus

Antal lägenheter

16

Byggnadsår

1978

Lägenhetstyper

2 rum och kokvrå

Uteplats

Ja

Tillgänglighet:

Ja, radhus i markplan

Parkering

P-platser och garage finns att hyra


Expandera
Minska

Områdesbilder

Expandera
Minska