Björkholmsgatan

Landerivägen 14-40

Vi bygger för framtiden på Holmängs Hage, den nya stadsdelen i Vänersborg. Två hus står redan klara, de övriga tre är under uppbyggnad. Sammanlagt blir det 114 hyreslägenheter på denna vackra plats mittemellan staden och landet.

 

Uthyrning pågår

Först till kvarn - 21 lägenheter av 114 kvar på Holmängs Hage!

Nu har vi bara kvar 21 lägenheter att hyra ut på Holmängs Hage! Det är 3:or och 4:or, två av dem är i radhus. Dessa 21 lägenheter hyr vi ut till de som först anmäler intresse. Oavsett antal köpoäng. I lägenhetsväljaren kan du se var i husen dessa 21 lägenheter finns.

Lägenhetsväljaren och bildgalleri

Datum för inflyttning

Fakta om hus, hyresnivåer med mera

Hustyp

Radhus, fem- och åttavåningshus

Antal lägenheter

114

Byggnadsår

2019

Lägenhetstyper

2-4 rum med kök

Balkong/uteplats

Ja

Tillgänglighet

Radhus: egen ingång.
Femvåningshus: Hiss
Åttavåningshus: Hiss

Parkering

Garage och parkeringsplatser finns att hyra, med eller utan laddstolpe.

Rökfria hus

Ja

Hyra

Klicka här för att se hyresnivåerna


Broschyr

Vill du ha hem vår pappersbroschyr? Maila till info@vanersborgsbostader.se eller ladda hem broschyren om våra lägenheter på Holmängs Hage.

Om husen och lägenheterna

Lägenheterna blir ljusa och luftiga med målade vita väggar. Det blir genomgående parkettgolv av ek med undantag precis innanför entrédörrarna, där blir det tåligt och lättskött med klinkers. Alla lägenheterna får antingen uteplats eller balkong. I badrummen blir det kakel och klinkers, det kommer även att finnas både tvättmaskin och torktumlare. I köken förbereds för diskmaskin, vilket kommer att erbjudas som tillval för dig som önskar. Utanför lägenheterna finns naturen nära, en lekplats för de yngsta hyresgästerna och en gemensam grillplats där grannar kan umgås.

Bofakta

Vi ger dig en rökfri miljö

I vårt kvarter på Holmängs Hage bor du i en rökfri miljö. Det finns många som gärna vill slippa röklukten och för en astmatiker kan ett rökfritt boende vara livsviktigt. Förutom i lägenheten och alla gemensamma utrymmen ska trapphus, balkonger, uteplatser och husets entréer vara rökfria. På gården kommer det finnas en anvisad plats för rökning.

Den nya stadsdelen Holmängs Hage

Med läget som största fördel växer Holmängs Hage fram, i förlängningen av området Holmängen i Vänersborg. Här planeras för totalt 700 nya hem. Här kan du läsa mer om den nya stadsdelen. Här finns även en karta över området.

Nyheter om Holmängs Hage

Hur går det med bygget? Följer allt tidsplanen? Hur ser området ut filmat med drönare? Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier.