Björkholmsgatan

Landerivägen 14-40

På Holmängs Hage, den nya stadsdelen i Vänersborg, byggde vi nya hyresglägenheter som blev helt klara 2020. Vi har här 114 hyreslägenheter på denna vackra plats mittemellan staden och landet.


Lägenhetsväljaren och bildgalleri

Fakta om hus, hyresnivåer med mera

Hustyp

Radhus, fem- och åttavåningshus

Antal lägenheter

114

Byggnadsår

2019

Lägenhetstyper

2-4 rum med kök

Balkong/uteplats

Ja

Tillgänglighet

Radhus: egen ingång.
Femvåningshus: Hiss
Åttavåningshus: Hiss

Parkering

Garage och parkeringsplatser finns att hyra, med eller utan laddstolpe.

Rökfria hus

Ja

Hyra

Klicka här för att se hyresnivåerna Pdf, 1.4 MB.


Broschyr

Vill du ha hem vår pappersbroschyr? Maila till info@abvb.se eller ladda hem broschyren om våra lägenheter på Holmängs Hage Pdf, 6.3 MB..

Om husen och lägenheterna

Lägenheterna är ljusa och luftiga med målade vita väggar. Det är genomgående parkettgolv av ek med undantag precis innanför entrédörrarna, där det är tåligt och lättskött med klinkers. Alla lägenheterna har antingen uteplats eller balkong. I badrummen är det kakel och klinkers, det finns både tvättmaskin och torktumlare. I köken är det förberett för diskmaskin, vilket erbjuds som tillval för dig som önskar. Utanför lägenheterna finns naturen nära, en lekplats för de yngsta hyresgästerna och en gemensam grillplats där grannar kan umgås.

Bofakta

Vi ger dig en rökfri miljö

I vårt kvarter på Holmängs Hage bor du i en rökfri miljö. Det finns många som gärna vill slippa röklukten och för en astmatiker kan ett rökfritt boende vara livsviktigt. Förutom i lägenheten och alla gemensamma utrymmen ska trapphus, balkonger, uteplatser och husets entréer vara rökfria. På gården kommer det finnas en anvisad plats för rökning.

Den nya stadsdelen Holmängs Hage

Med läget som största fördel växer Holmängs Hage fram, i förlängningen av området Holmängen i Vänersborg. Här planeras för totalt 700 nya hem. Här kan du läsa mer om den nya stadsdelen. Här finns även en karta över området.