Röd tegelfasad på innergården. Gång- och cykelvägen slingrar sig förbi en entrédörr.

Bangatan 1-11, Belfragegatan 38 och 42

Här bor du i klassiska hus från 1950-talet, som genomgått en stor ansiktslyftning med de stamrenoveringar som gjordes runt 2005. Lägenheterna fick till exempel nya kök och badrum med kakel och klinker samt golvvärme.

Den fina innergården erbjuder grönytor och här pågår uppbyggnad av en vildäng. Tvättstugor finns i källaren och i området finns gott om parkeringsplatser. De här adresserna utgör tillsammans kvarteret Sparven. Det påminner mycket om det angränsande kvarteret Ripan, men är något mindre och ligger på andra sidan om Hedmanstorget.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Fyrvåningshus
Byggnadsår: 1953-1956
Senast renoverad: 2005
Antal lägenheter: 73
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Balkong: Ja, Balkong till de flesta lägenheter
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: Garage, Gratis parkering
Skrolla till toppen av sidan