Goda grannar

Lär känna dina grannar

Artiklar i ämnet

Hur lära man känna sin granne? Ett bra början är att säga hej med ett leende. Du kan också börja med att läsa om några av alla våra 6000 hyresgäster i nedanstående artiklar. 

Vi gör trevliga saker tillsammans!

Med jämna mellanrum bjuder vi in våra hyresgäster till olika aktiviteter med syfte att främja trygghet och gemenskap och ge alla möjlighet att lära känna sina grannar och andra hyresgäster. En av årets höjdpunkter brukar vara vår fotbollsskola för barn och ungdomar på sommaren. Det händer också att vi bjuder på en biovisning eller kanske gratis entré till bad eller något evenemang. Håll ögon och öron öppna efter aktuella erbjudanden och rabatter!

Sök pengar ur vår verksamhetsfond

Vill du göra något tillsammans med dina grannar? Eller kanske göra i ordning en gemensam lokal i huset där ni bor? Då finns det pengar att söka ur Vänersborgsbostäders verksamhetsfond. Vi lägger stor vikt vid att aktiviteten kommer så många hyresgäster till nytta som möjligt, att kostnaden står i relation till antalet hyresgäster som avses och att mångfald och demokrati främjas.

Vill du veta mer om verksamhetsfonden – kontakta vår kundcenterchef Malin Karlsson på 0521 – 260 260.

Ansök om medel ur vår verksamhetsfond

Kontaktperson

Person som är aktivitets- och/eller ekonomiansvarig.
Namn(Obligatoriskt)
Adress(Obligatoriskt)

Aktivitet

Beskriv punktvis där du berättar VAD det är som kostar och HUR MYCKET det kostar i antal kronor.
I så fall beskriver du dem här. Beskriv punktvis där du berättar VAD det är för slags intäkt och HUR MYCKET det beräknas bli i antal kronor.
Skrolla till toppen av sidan