Mer information om Elisabeths port

Här kan du se vilka lägenhetstyper som finns att välja mellan, läsa mer om material och inredning och se din framtida bostad i 360°. Det finns också länkar till mer material som du kan skriva ut eller ladda ner. Du kan välja att teckna dig för vårt nyhetsbrev eller så kan du ge oss din adress, så samlar vi ihop all information och skickar den till din mailadress. Här får du också tips på vad du kan göra i förväg för att förbereda dig för att kunna ställa dig i kö till i Elisabeths port från första dagen då vi öppnar uthyrningen.

Lägenhetstyper

1 RoK 35,4 m2

På plan 1-10 finns sammanlagt 19 ettor på 35,4 m2.

2 RoK 61/67,1 m2

På plan 1-10 finns sammanlagt 20 tvåor på 61,0 respektive 67,1 m2.

3 RoK 78,9-80,3 m2

På plan 1-15 finns sammanlagt 30 treor cirka 80 kvm2.

4 RoK 104,8/104,9 m2

På plan 11-15 finns sammanlagt 10 fyror cirka 105 m2.

Ring eller besök oss

Samma öppettider för telefon och besök: •Måndag 09.30 – 17.30 •Tisdag – fredag 09.30 – 15.30 •Lunchstängt 12.30 – 13.30 Tel: 0521-260 260 (knappval 1) Besöksadress: Torpavägen 1

Uppdaterad broschyr

När är inflyttningen? Hur många fordonsplatser finns det? Vilka material finns i min lägenhet? Får jag morgon- eller kvällssol. I vår uppdaterade broschyr hittar du allt du behöver.

Den 1 juli 2023 är det dags för inflyttning

Förbered dig genom att läsa mer här.

Material & inredning

Grå klinkers. Vita stora kakelplattor på väggarna, böjda svängbara duschväggar. Spegel och kommod för förvaring. Golvvärme samt en kromad handdukstork (elförbrukning betalas av hyresgästen). Tvättmaskin och torktumlare i 2-4 ROK och kombimaskin (kombinerad tvättmaskin och torktumlare) i 1 ROK. Grå bänkskiva och vita överskåp.

Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats utrustade med vägguttag och belysning.

Cykelplatser finns både i källaren och utomhus.

Förbrukning av varmvatten och hushållsel mäts och läggs på hyran med en månads förskjutning. Elen till lägenheterna produceras delvis av solcellerna på taket varpå inget separat nätavtal med Vattenfall krävs för hyresgästen.

Fönsterbänkar i sten.

2–4 ROK har förråd placerade i lägenheterna, se planritningarna.
1 ROK har förråd i källaren där även fler förråd finns att hyra.

Ekparkett 3-stav, golvsockel av eklaserad furu.

Fastigheten har två hissar samt ett separat trapphus.

Ljusgråa köksluckor och vita kakelplattor. Grå bänkskiva i laminat, diskbänk i rostfritt stål.

Alla vitvaror i köken är i rostfritt utförande.
1 ROK: spis med spishäll och varmluftugn. Kombinerad kyl/frys.
2–4 ROK: spis med induktionshäll inbyggd i bänken. Varmluftsugn respektive mikrovågsugn inbyggda i ett skåp. Separat kyl respektive frys.

I området finns sammanlagt 42 p-platser/garage att hyra för de boende. Samtliga bilplatser går att få med laddmöjlighet om så önskas.

  • 8 garage
  • 4 carportar
  • 30 p-platser, varav 2 är p-plats handikapp

Innanför den gemensamma entrén på bottenvåningen har varje lägenhet en egen postbox. Vid varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare monterad.

Lägenhet, alla gemensamma utrymmen, trapphus, balkonger, uteplatser och husets entréer är rökfria. På gården kommer det finnas en anvisad plats för rökning.

Alla diskbänkskåp är utrustade med sorteringskärl. På gården finns separata nedgrävda behållare för mat och hushållsavfall och det är nära till närmsta återvinningsstation.

Stor gemensam och möblerad takterass med ett vindavskärmande glasräcke. Till takterrassen hör en gemensamhetslokal med fullutrustat kök som hyresgästerna kan boka för diverse festligheter. Här hittar du mer text och bilder från vår takterrass.

Lägenheterna är fullutrustade i grundutförande och därför erbjuds inga tillval.

1 ROK = 1 uttag i sovalkov, 1 uttag i vardagsrum.

2 ROK = 1 uttag i sovrum, 1 uttag i vardagsrum.

3 ROK = 1 uttag i sovrum 1, 1 uttag i sovrum 2, 1 uttag i vardagsrum.

4 ROK = 1 uttag i sovrum 1, 1 uttag i sovrum 2, 1 uttag i sovrum 3, 1 uttag i vardagsrum.

Vitmålade väggar och tak.

Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet. Lägenheterna har vita element. Ventilation genom till- och frånluft med värmeåtervinning.

Elektroniskt passersystem till fastighetens gemensamma utrymmen. Lägenhetsdörrarna är säkerhetsklassade och av ljudklass C.

Besök Elisabeths port i 360°

Bilder från terrassen

Utsikt över sjö och stad

Högst upp på taket, 45 meter över marken, finns en gemensam terrass. Här kan du som hyresgäst i huset njuta av en enastående utsikt över vackra Vänersborg och Vassbotten. Terassen är möblerad och har ett vindavskärmande glasräcke. Till takterrassen hör en gemensamhetslokal med fullutrustat kök som hyresgästerna kan boka för diverse festligheter.

Möblerna du ser är de som kommer att finnas där, men växter och prydnadssaker har vi tillfälligt lånat till tillfället för fotograferingen.

Drönarfilmer

Skrolla till toppen av sidan