Hur vill du bo?

Vad som är ett bra boende varierar under livet. Vi på Vänersborgsbostäder vill ge dig boendealternativ som matchar livets växlingar. Blir familjen större eller flyttar barnen hemifrån? Separerar du eller kanske helt enkelt vill bo mer centralt? Får du jobb i en annan ort och vill kunna pendla enklare? Hos oss har du friheten att välja typ av boende. 

Seniorboende 60+ eller Trygghetsboende 70+

Du som har fyllt 60 år är välkommen till våra seniorboenden där alla dina grannar också kommer att vara i ungefär samma ålder. Lägenheterna är något mer tillgänglighetsanpassade än vanligt.

Om du har fyllt 70 år, så kan något av våra trygghetsboenden vara rätt för dig. De passar för dig som vill ha mer trygghet och social samvaro än vad du har i ditt nuvarande hem. Lägenheterna är som vilka hyresrätter som helst men samtliga har högre tillgänglighet.

Nybyggnation

Vill du bo i en nybyggd lägenhet med den senaste designen och materialvalen? Då kan någon av våra nybyggnationer vara något för dig. 

Radhus

Egen ingång och en liten täppa att ta hand om – det hittar du i våra radhus. Använd filtret högst upp på sidan så hittar du flera radhus att välja på. 

Barnvänligt med lekplats

I många av våra kvarter tänker vi lite extra på de yngre hyresgästerna. Vi har noggrann säkerhetskontroll av lekplatserna och månar om att hålla alla delar hela. Inte sällan hittar du dem på en bilfri innergård som gjord för att både föräldrar och barn ska känna sig säkra. Använd filtret högst upp på sidan så hittar du flera radhus att välja på. 

Skrolla till toppen av sidan