Nybyggt i Vänersborg

3D-bild över Elisabeths Port sett uppifrån. På taket syns takterrassen.

Elisabeths Port

Elisabeths Port är porten in till Vänersborg. Med tre minuter till resecentrum, busshållplats precis utanför dörren och tre minuters promenad till centrumutbudet är läget svårslaget. Pendlar du till jobbet har du också bara 2 till 3 minuter till Vänersborg resecentrum, beroende på hur pigg du är på morgonen. Närheten till precis allt i stan är bara en av Elisabeths Ports fördelar. Den gemensamma takterrassen är en annan.

Med sina 15 våningar tar Elisabeths Port för sig i stadsbilden och är ett stolt landmärke för Vänersborg.

Enastående utsikt över älv och stad

Elisabeths Port är ett trekantigt höghus format för maximalt ljusintag och utsikt. Huset ligger mitt emot det gamla lasarettet i Vänerparken och du ser det oavsett från vilket väderstreck du kommer in i Vänersborg. Elisabeths Port  rymmer 79 nya lägenheter, 1–4 rok, och en gemensam stor takterrass högst upp för alla hyresgäster i huset. 

På Elisabeths Port bor du i en rökfri miljö.
Det finns många som gärna vill slippa röklukten och för en astmatiker kan ett rökfritt boende vara livsviktigt. Förutom i lägenheten och alla gemensamma utrymmen ska trapphus, balkonger, takterrassen och husets entréer vara rökfria. På gården finns en anvisad plats för rökning.

Här hittar du mer information, material att ladda ner, lägenhetstyper och bostadsväljare.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Femtonvåningshus
Byggnadsår: 2023
Antal lägenheter: 79
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss
Balkong: Ja
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Elbilsparkering, Garage, Carport,
Rökfritt: Ja

Bildgalleri

Skrolla till toppen av sidan