Nybyggt i Vänersborg

3D-bild över Elisabeths Port sett uppifrån. På taket syns takterrassen.

Elisabeths Port

Elisabeths Port är porten in till Vänersborg. Med tre minuter till resecentrum, busshållplats precis utanför dörren och tre minuters promenad till centrumutbudet är läget svårslaget. Pendlar du till jobbet har du också bara 2 till 3 minuter till Vänersborg resecentrum, beroende på hur pigg du är på morgonen. Närheten till precis allt i stan är bara en av Elisabeths Ports fördelar. Den gemensamma takterrassen är en annan.

Med sina 15 våningar kommer Elisabeths Port att ta för sig i stadsbilden och bli ett stolt landmärke för Vänersborg.

Enastående utsikt över älv och stad

Elisabeths Port blir ett trekantigt höghus format för maximalt ljusintag och utsikt. Huset kommer att ligga mitt emot det gamla lasarettet i Vänerparken och du kommer att kunna se det oavsett från vilket väderstreck du kommer in i Vänersborg. Elisabeths Port kommer att rymma 79 nya lägenheter, 1–4 rok, och en gemensam stor takterrass högst upp för alla hyresgäster i huset. 

Här hittar du mer information, material att ladda ner, lägenhetstyper och bostadsväljare.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Femtonvåningshus
Byggnadsår: 2023
Antal lägenheter: 79
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss
Balkong: Ja
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Elbilsparkering, Garage, Carport,
Rökfritt: Ja

Bildgalleri

Skrolla till toppen av sidan