Nybyggt i Vänersborg

Landerivägen 14-40

Landerivägen 14-40

Välkommen till Vänersborgs nya stadsdel mittemellan staden och landet! De första hyresgästerna flyttade in i 114 nybyggda lägenheter 2018. Här finns två hus på åtta våningar vardera. Dessutom två femvåningshus och radhus med lägenheter – från två till fyra rum och kök.

Lägenheterna är ljusa och luftiga med målade vita väggar. Det är genomgående parkettgolv av ek med undantag precis innanför entrédörrarna, där det är tåligt och lättskött med klinkers. Alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong. I badrummen är det kakel och klinkers, det finns både tvättmaskin och torktumlare. I köken är det förberett för diskmaskin, vilket erbjuds som tillval för dig som önskar. Utanför lägenheterna finns naturen nära, en lekplats för de yngsta hyresgästerna och en gemensam grillplats där grannar kan umgås.

I vårt kvarter på Holmängs Hage bor du i en rökfri miljö. Det finns många som gärna vill slippa röklukten och för en astmatiker kan ett rökfritt boende vara livsviktigt. Förutom i lägenheten och alla gemensamma utrymmen ska trapphus, balkonger, uteplatser och husets entréer vara rökfria. På gården finns en anvisad plats för rökning.

Se 306° här!

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus, Femvåningshus, Åttavåningshus
Byggnadsår: 2018
Antal lägenheter: 114
Lägenhetstyper: 2-4 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss i flervåningshusen. Egen ingång i markplan i radhuset.
Uteplats: Ja, Lägenheter på bottenvåningen har uteplats. Samma sak gäller även för radhuslägenheterna som har uteplats både på framsidan och baksidan.
Balkong: Ja, Lägenheter från våning två och uppåt har balkong.
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Elbilsparkering, Garage,
I området finns garage samt parkerings­platser för uthyrning. Några platser även utrustade med laddstolpar för elbilar. Dessutom finns här 24 cykelgarage.
Rökfritt: Ja

Bildgalleri

Skrolla till toppen av sidan