Kronogatan 55-59

Kronogatan 55-59 tillhör kvarteret Plommonträdet och är en av de mest populära adresserna hos Vänersborgsbostäder. Husen har gott rykte och håller hög standard efter stamrenoveringen i början av 90-talet. Lägenheterna har parkett i vardagsrummet och kaklade badrum. Varje lägenhet har balkong. Gårdsmiljön är bilfri och inbjudande med mycket växtlighet. Med en fin lekplats trivs även de mycket unga hyresgästerna här.

Tvättstugan ligger i källaren i varje fastighet. På Skansgatan, som hör till samma gård, finns en kvarterslokal som rymmer 50 personer. Den lokalen kan hyras av alla hyresgäster på Vänersborgsbostäder och kostar 500 kr per tillfälle, som betalas via Swish, vid hämtning av nyckeln i kundcenter på Torpavägen 1 i Vänersborg.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1949
Senast renoverad: 1991-1992
Antal lägenheter: 78
Lägenhetstyper: 2-4 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss i samtliga trappuppgångar förutom på Kronogatan 59B.
Balkong: Ja, alla lägenheter har balkong.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
p-plats och garage finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan