Nygatan 31 A-G

De tre husen på Nygatan är otroligt populära. Inte undra på kanske, med tanke på husens charm där gammalt möter nytt. Husen är initialt från förra sekelskiftet, men byggdes om 1989. 

Den gemytliga innergården med gemensam trädgård blir som en oas som ytterligare förstärker trivselfaktorn. För de som är uppvuxna i Vänersborg går de här husen under namnet Landgrenegården efter en tidigare ägare. Husen byggdes 1883 av Sandmarkska stiftelsen. Det finns en gemensam tvättstuga på Nygatan 31G. De flesta lägenheter har också förråd. 

 

Fastighetsdetaljer

Byggnadsår: 1901
Senast renoverad: 1989
Antal lägenheter: 16
Lägenhetstyper: 2-3 rum och kök
Tillgänglighet: Liten trappa in till entrén. Trappa till våning 2.
Uteplats: Ja, Gemensam trädgård med plats för stolar och bord.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Skrolla till toppen av sidan