Sandmarksgatan 14 A-C

Sandmarksgatan 14 A-C

En del av våra hus bär på spännande historier och Sandmarksgatan 14 är ett av dessa. Då det byggdes 1916 beskrevs det som ”ett hus med arbetarbostäder”. Det var torrdass och eldning i kakelugn som gällde för att klara vardagen. I källaren fanns det en specerihandel och en mjölkaffär i källaren och senare även en skomakareverkstad. Huset ombyggdes om 1973 och idag har vi 21 lägenheter här.

Idag lockar Sandmarksgatan 14 lockar många ungdomar, som är intresserade av mindre lägenheter till en låg månadskostnad.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1916
Senast renoverad: 1973
Antal lägenheter: 21
Lägenhetstyper: 1-2 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja, inte hos Vänersborgsbostäder, men kommunen har en lekplats tvärs över gatan.
Fordonsplats: P-plats,
fri parkering. P-plats finns även att hyra.
Skrolla till toppen av sidan