Valhallavägen 1-39

Vill du bo i ett område nära naturen? Då har du hamnat helt rätt här vid kanten av Halleberg. Lägenheterna har antingen uteplats eller balkong, bilfri innergård och är populära bland barnfamiljer.

Området består av två gårdar som vi kallar för den gula respektive röda gården. På den röda gården finns en lekplats som sedan 2019 är helt ny. På den gula gården har hyresgästerna varit med och bestämt hur de ville ha sin innergård och nu finns där en underbar pergola med grillplats, sittplatser och en massa växter som vår omsorgsfulla fastighetsvärd sköter om. Du hittar även en del gemensamma fruktträd här på Valhallavägen.

Förråd finns i anslutning till varje lägenhet, och tvättstugan finns alldeles intill på Lärovägen vid vändzonen. Det finns också gräsklippare att låna.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1972-1973
Antal lägenheter: 80
Lägenhetstyper: 2-3 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Uteplats: Ja, lägenheter på bottenvåningen har uteplats.
Balkong: Ja, lägenheter på våning två har balkong.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: Garage,
fri parkering. Garage finns att hyra. Garagen byggdes 2016.
Skrolla till toppen av sidan