Du hittar oss på Torpavägen 1


På fredag den 21 oktober kl.13.30 öppnar vi äntligen vårt nya kundcenter på Torpavägen 1! Vi ser fram emot att träffa dig och de 50 första kunderna får en liten gåva som välkomstpresent.

Lokalerna är nya och mer tillgängliga, vilket kommer göra det enklare både för oss och dig som hyresgäst och sökande. Här kan du få hjälp med allt från att söka lägenhet, ansöka om pengar i vår verksamhetsfond, låna kvarterslokal till att anmäla flytt, göra en felanmälan eller registrera dig i bostadskön. Vi kommer även att ha en kunddator där du kan utföra många av dessa saker på egen hand.

”Det känns härligt att all personal äntligen är samlad i samma byggnad och att de nya lokalerna är så tillgängliga”, säger Malin Karlsson som är kundcenterchef på Vänersborgsbostäder. ”Eftersom vi befinner oss på markplan är det lättare för den som har rullstol, rullator eller barnvagn att besöka oss. Dessutom är det betydligt enklare att parkera här. Vi har flera parkeringsplatser alldeles utanför dörren. Alla är varmt välkomna!”


Skrolla till toppen av sidan