Livsutrymme i kvadrat

I samband med att vi tagit fram en ny grafisk profil har vi även sammanfattat Vänersborgsbostäders ambition och vårt erbjudande i en mening – Livsutrymme i kvadrat. Det är just utrymme för livet – trygghet, frihet, möjligheter och hållbarhet – som vi vill att våra hyresgäster och alla medarbetare ska uppleva.

Kanske har du redan anat dig till att vi bytt grafisk profil… Vi har börjat smyga in den försiktigt och kommer att gå över till den helt efter hand som vi tar fram nytt informationsmaterial. Färgerna är lite mer dova och tidsenliga. Formerna har vi tagit från ritningarna över Torpavägen 1. Om du tittar noga på figuren här nedanför så kan du se en trappa, ett trapphus och formera av olika rumstyper.

En grafisk profil grundar sig på ett kommunikativt koncept. Kortfattat kan vi beskriva det med att det bygger på vår vision om ”Det mest hållbara och attraktiva boendet i Vänersborg”. Sedan tog vi oss en funderare på vad de allra flesta människor värdesätter i sin bostad och kom fram till att det kan sammanfattas i ”Livsutrymme i kvadrat”. Det som vi väger in där är trygghet, hållbarhet, möjlighet och frihet. På många olika plan. Det kan till exempel innefatta att du i en hyresrätt känner till sina utgifter för boendet i förväg, att du hos oss har möjlighet att påverka ditt boende, att din hyresvärd installerar klimatsmarta lösningar och arbetar för ett socialt tryggt samhälle. Vi tycker att uttrycket ”i kvadrat” väl formulerar vår strävan efter att alltid bli bättre, där finns ingen gräns utan de kan multipliceras i kvadrat i oändlighet.

Skrolla till toppen av sidan