Festivalen som gör skillnad i samhället!

Det är väl knappast någon vänersborgare som har missat att Sveriges kanske mest alternativa kulturfestival – SUBKULT – är tillbaka i sommar igen? Är du intresserad av subkulturella och normöverskridande intressen, livsstilar och uttryck rekommenderar vi verkligen ett besök till Dalaborgsparken den 6–8 juli.

Med härliga band såsom And One, KSMB, City Saints, Principle Valiente, Strikkland, The Mobile Homes, Dream Drop, Tyske ludder och Troublemakers bjuder årets upplaga av Subkult på fyrbodalspunk, vanlig punk, hårdrock, EBM och mycket, mycket mer.

Arrangeras för sjätte året Subkultfestivalen i Vänersborg arrangerades för första gången 2016. Festivalens inriktning är subkulturella och normöverskridande intressen, livsstilar och uttryck. Inom ramen för festivalen ryms både musik, konst, dans, shower, teater, musikaler, workshops, levande marknad och spex.

En helt ideell festival
Visionen för Subkult är att göra en skillnad i samhället genom att belysa viktiga ämnen som utanförskap, diskriminering, hatbrott, mobbning och tillgänglighet. Och eftersom festivalen drivs helt ideellt är man beroende av ekonomiska projektbidrag, viktiga samarbeten och sponsring. Naturligtvis sympatiserar Vänersborgsbostäder med Subkults vision och i år är vi därför med och sponsrar festivalen. Dessutom lottar vi ut två festivalbiljetter till två lyckliga vinnare!


Skrolla till toppen av sidan