Hyr hos oss

Så här funkar det

Varje dag är en poäng!

Vårt kösystem är uppbyggt så att alla har samma chans att få en lägenhet. Vi utgår ifrån ett poängsystem som bygger på antal dagar i kön.

Du skaffar poäng genom att registrera dig hos oss och sedan är det bara att söka lediga lägenheter. För varje dag du står i kö, får du en poäng.

Du måste själv vara aktiv för att behålla din kötid. För att behålla din kötid, så behöver du varje år, senast 365 dagar efter din första registrering eller senaste inloggning, logga in på Mina Sidor.

Mina sidor - allt samlat på ett ställe.

Som hyresgäst hos oss finns ditt kontrakt och andra eventuella avtal samlade på Mina sidor. Här ser du också din hyra och dina betalningar. Det är även här du ska logga in om du vill boka tid i tvättstugan (för de hyresgäster som har digital bokning) eller göra en felanmälan. 

All viktig information från oss ser vi till att posta på Mina sidor såsom driftstörningar, aktuella erbjudanden, planerade renoveringar m.m. Viktig information kommer även mejlas till din e-postadress, så det är viktigt att din mejladress är aktuell.

Bostad Direkt

Några av våra lediga bostäder publiceras som Bostad Direkt, vilket innebär att de är lediga för omgående tillträde. Här gäller inte köpoängen. Du anmäler ditt intresse under tiden som bostaden är publicerad. Du som visat intresse först och blir godkänd, får lägenheten.
Skrolla till toppen av sidan