Duellvägen 10-108

Duellvägen 10-108

På Duellvägen bor du i ett radhusområde där samtliga lägenheter har egen ingång och uteplats. De här lägenheterna är mycket populära och är ett perfekt boende för dig som tycker om att pyssla i trädgården och vill ha lite huskänsla.

2020 erbjöds hyresgästerna en stor badrumsrenovering mot en viss hyreshöjning. Detta innebär att en del badrum blev renoverade och andra inte.

På området finns lekplats, vilket tillsammans med en stor grönyta gör att det är mycket barnvänligt här. På området finns en gemensam tvättstuga.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 1966-1968
Senast renoverad: 2020
Antal lägenheter: 49
Lägenhetstyper: 1-5 rum med kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan
Uteplats: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
Garage och parkeringsplatser finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan