Kastanjens Trygghetsboende, Edsgatan 33-35

Kastanjens trygghetsboende, Edsgatan 33-35

Kastanjens Trygghetsboende erbjuder centrala lägenheter med mysig innergård och närhet till Skräcklan. Under 2017/2018 renoverade vi samtliga lägenheter. Det är parkett på golvet, klinkers i hallen samt fönsterbrädor i sten. Badrummen är bland annat utrustade med handdukstork, högskåp med hyllor samt tvättmaskin och torktumlare. Det är förberett för egen diskmaskin.

Ett trygghetsboende är vanliga lägenheter med god tillgänglighet i och omkring lägenheterna och lite extra trygghet och social samvaro genom gemensamhetslokaler. I gemensamhetslokalen finns en värd på plats några timmar under veckan för att inspirera till aktiviteter.  Det är hyresgästerna och värden som tillsammans planerar och genomför olika trevliga aktiviteter som självklart är frivilliga att delta i. Även när det inte är arrangerade aktiviteter så kan gemenskapslokalen användas som ett förlängt vardagsrum för att umgås eller lånas för att till exempel ha ett eget kalas.

Läs mer om vad trygghetsboende innebär.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1986
Senast renoverad: 2018
Antal lägenheter: 30
Lägenhetstyper: 2 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss
Balkong: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
P-plats och garage finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan