Gasverksgatan 18 A-C

Den som vill bo billigt, centralt och klarar sig med en mindre lägenhet har hittat rätt här. Det här är ett utmärkt boende för dig som är lite yngre eller vill ha en övernattningslägenhet.

Här genomfördes en stor renovering under 2020. Då fick hyresgästerna möjlighet att välja om en renovering mot en viss hyreshöjning skulle genomföras. Cirka 20 lägenheter renoverades och dessa hyresgäster har nu badrum med dusch, renoverat kök/kokvrå med allt nytt inklusive vitvaror, nya golvmattor och nya tapeter.

Övriga lägenheter har en enklare standard med gemensamma dusch i källaren och på vinden.

Vid den stora renoveringen passade vi även på att byta ut dörrarna till säkerhetsdörrar, rusta upp trappuppgångarna och göra iordning innergården.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1958
Senast renoverad: 2020
Antal lägenheter: 39
Lägenhetstyper: 1-2 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Balkong: Ja, de flesta lägenheter har balkong.
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
P-plats och garage finns att hyra, i mån av plats, i angränsande kvarter.
Skrolla till toppen av sidan