Norra Järnvägsgatan 4-8 A-B

Här erbjuder vi lägenheter i centralt läge, med mycket nära till gågatan, livsmedelsaffär och resecentrum. Ett utmärkt boende för den som pendlar. Husen genomgick en stamrenovering under 2016 där samtliga lägenheter bland annat fick nyrenoverade kök och badrum. Badrummen fick nya ytskikt och all el i lägenheterna har bytts ut. I köken byttes alla snickerier ut. Utvändigt renoverades både fasad och balkonger.

På innergården finns en gemensam uteplats. Tvättstuga med grovtvätt finns i markplan.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus, Sexvåningshus
Byggnadsår: 1961
Senast renoverad: 2016
Antal lägenheter: 85
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Balkong: Ja, de flesta lägenheter har balkong
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
fri parkering. Dessutom finns p-plats och garage att hyra
Skrolla till toppen av sidan