Gasverksgatan 3 A-G

Detta är ett äldre hus, där vi under 2021 genomförde stamrenovering av 26 lägenheter . För hyresgästerna innebar det nya kök och badrum med möjlighet att välja mellan två olika nivåer av standard.

Huset är byggt 1930 och byggdes om på 70-talet, men det gamla har bevarats på ett fint sätt. Många av lägenheterna är ettor, vilket i kombination med det centrala läget lockar många yngre.

Den fina innergården upprustades 2021 och är ett bra alternativ för den som på ett enkelt sätt vill njuta av fina dagar. Där har vi grävt ner sopbehållarna, byggt ett cykelställ med tak, lagt ny ljus marksten och satt dit bättre belysning som ökar känslan av trygghet. Det är gott om bänkar att sitta på och här är det gott om växter och blommor sommartid.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1930,
Senast renoverad: 2021
Antal lägenheter: 36
Lägenhetstyper: 1 och 3 rum med kök
Tillgänglighet: Trapphus
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats,
p-plats finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan