Gasverksgatan 5, Norra Järnvägsgatan 2D. 60+

Är du över 60 år? Vill du bo i centrala Vänersborg? Då kan detta vara boendet för dig. Detta var tidigare ett servicehus i kommunens ägo. Vid årsskiftet 2019 tog vi på Vänersborgsbostäder över dessa lägenheter och hyr nu ut nyrenoverade lägenheter med god tillgänglighet till dig som är 60+. Här har du nära till både Resecentrum och gågatan med hela dess utbud.

Lägenheterna är fördelade mellan 1 1/2-3 rum och kök och de ligger i ett central läge med hiss.

Den fina innergården upprustades 2021 och är ett bra alternativ för den som på ett enkelt sätt vill njuta av fina dagar. Där har vi grävt ner sopbehållarna, byggt ett cykelställ med tak, lagt ny ljus marksten och satt dit bättre belysning som ökar känslan av trygghet. Det är gott om bänkar att sitta på och här är det gott om växter och blommor sommartid.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Fyrvåningshus
Byggnadsår: 1988
Senast renoverad: 2019
Antal lägenheter: 25
Lägenhetstyper: 1½-3 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss
Balkong: Ja, balkong till lägenheter på våning 2 och 3
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats,
p-plats finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan