Kastanjevägen 2-36

Detta är ett område med lägenheter från 1 till 7 rum och kök. Det stora lägenheterna, de stora grönytorna och den bilfria innergården med lekplats lockar många barnfamiljer och 2018 byggdes här en ny stor lekplats med lekredskap, pergola och grillplats. Alldeles intill finns också en populär bollplan.
De flesta av de 127 lägenheterna har antingen uteplats eller balkong.
De senaste åren har Vänersborgsbostäder lagt ner mycket kraft på utemiljön. Både med planteringar och markarbeten, men även med bättre belysning och en ny tvättstuga som finns i ett separat hus på gården bredvid lekplatsen.

I kvarteret intill finns Torpa träffpunkt som hjälper och stöttar Vänersborgs seniorer.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1978
Antal lägenheter: 127
Lägenhetstyper: 1-7 rum med kök
Tillgänglighet: Trapphus
Uteplats: Ja, de flesta lägenheter har antingen uteplats eller balkong.
Balkong: Ja, de flesta lägenheter har antingen uteplats eller balkong.
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja, 2018 byggdes en ny lekplars med lekredskap, pergola och grillplats.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
Parkering och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan