Poppelvägen 2-44, 13-33. 60+

Har du fyllt 60 år? Då har du möjlighet att bo i ett av radhusen på Poppelvägen. Dina grannar kommer att vara i ungefär samma ålder. Här är det enplanshus där alla har egen uteplats. Området är populärt för sitt lugn och mysiga stämning. Den trevliga innergården med träd och buskar blir den naturliga träffpunkten i området.

Under 2020 erbjöds alla hyresgäster badrumsrenovering mot en viss hyreshöjning. I de badrum som renoverades finns egen tvättmaskin. Övriga lägenheter har tillgång till tre gemensamma tvättstugor i källaren.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 1971-1972
Senast renoverad: 1998-2000
Antal lägenheter: 67
Lägenhetstyper: 1-3 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång
Uteplats: Ja
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
fri parkering med parkeringskort. Garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan