Kastanjevägen 45-47. 60+

På Kastanjevägen 45-47 har vi lägenheter för dig som är över 60 år. Dina grannar kommer att vara i samma åldersgrupp och lägenheterna har god tillgänglighet. Här bor du i en lägenhet som antingen har balkong eller uteplats, och som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns grovtvättstuga och mattvättstuga på området.

Lägenheterna ligger i en lugn del av bostadsområdet, med en grön och lummig innergård.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1972
Antal lägenheter: 12
Lägenhetstyper: 2 rum och kök
Tillgänglighet: Hiss
Uteplats: Ja, alla lägenheter har balkong eller uteplats
Balkong: Ja, alla lägenheter har balkong eller uteplats
Säkerhetsdörr: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
Parkering och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan