Marierovägen 45-185, Kastanjevägen 42-96

Det här är ett radhusområde med mestadels tvåplanshus, där varje lägenhet har egen ingång och egen uteplats. Området är lugnt och trivsamt och lockar boende i blandade åldrar.

Parkeringsplatserna ligger i utkanterna, vilket gör hela bostadsområdet bilfritt och barnvänligt. Här finns också två lekplatser. Det finns även en kvarterslokal som rymmer 25 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Tvättstugor med grovtvättstuga finns i separata hus på gården. Till varje lägenhet finns också ett fristående förråd.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Radhus
Byggnadsår: 1981
Antal lägenheter: 98
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan
Uteplats: Ja
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja, på området finns två lekplatser.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
parkeringsplatser och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan