Kronogatan 49. 60+

På Kronogatan 26 har vi lägenheter för dig som är över 60 år.   Dina grannar kommer att vara i samma åldersgrupp och lägenheterna har god tillgänglighet.

Det här är ett populärt ställe att bo på med bara 11 lägenheter, vilket ger ett behagligt lugn. Den höga standarden och tillgängligheten attraherar många. De flesta lägenheter har balkong i söderläge och du får lika nära till centrums utbud som till Vänerns kant vid friluftsområdet Skräcklan.

Tvättstugan ligger i markplan.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Fyrvåningshus
Byggnadsår: 1991
Antal lägenheter: 11
Lägenhetstyper: 2-4 rum och kök
Tillgänglighet: Hög tillgänglighet. Hiss.
Balkong: Ja, de flesta lägenheter har balkong
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats,
p-plats finns att hyra
Skrolla till toppen av sidan