Residensgatan 36

Det är sällan någon flyttar från Residensgatan 36, så det gäller att passa på när en lägenhet blir ledig. Det är ett äldre trähus med hög trivselfaktor. Den trevliga gemensamma trädgården gör att man lätt kan tänka att man bor i egen villa. Huset är charmigt, rymmer bara åtta lägenheter, och har dessutom fin utsikt över Vänern. Fastigheten har en spännande historia som sträcker sig från tiden då Skräcklan började bebyggas. Då låg byggnaden på Kungsgatan. 1915 monterades det ner och restes sedan på den nuvarande adressen på Residensgatan 36.  

I källaren finns tvättstuga och en trevlig gemensamhetslokal.

 

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1915
Senast renoverad: 1983
Antal lägenheter: 8
Lägenhetstyper: 2-3 rum och kök
Tillgänglighet: Trapphus
Balkong: Ja, några lägenheter har balkong
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats,
möjlighet att parkera utmed gatan
Skrolla till toppen av sidan