Kronogatan 11-23

På Kronogatan 11-23 hittar vi förhållandevis nya trähus som är byggda i gammal stil och är mycket populära. De flesta hyresgäster bor här väldigt länge. Samtliga lägenheter har egen ingång, och är utrustade med balkong eller uteplats beroende på vilken våning man bor på.

Dessa hus ligger mitt i Nordstan. Här är det lugnt och behagligt , trots att centrum inte ligger långt bort. Skräcklans vackra friluftsområde vid Vänerns kant finns bara ett par minuters promenad bort.

På gården finns tvättstuga i separat hus.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Tvåvåningshus
Byggnadsår: 1986
Antal lägenheter: 20
Lägenhetstyper: 2-3,5 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan
Uteplats: Ja, Lägenheter på bottenvåningen har uteplats.
Balkong: Ja, lägenheter på våning två har balkong.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Fordonsplats: P-plats, Garage,
p-plats och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan