En gemensamhetslokal finns på Skansgatan (samma gård).

Karlslundsgatan 2-6

Karlslundsgatan 2-6 tillhör kvarteret Plommonträdet och är en av de mest populära adresserna hos Vänersborgsbostäder. Husen har gott rykte och håller hög standard efter stamrenoveringen i början av 90-talet. Lägenheterna har parkett i vardagsrummet och kaklade badrum. Varje lägenhet har antingen balkong eller uteplats. Gårdsmiljön är bilfri och inbjudande med mycket växtlighet. Med en fin lekplats trivs även de mycket unga hyresgästerna här.

Lägenheterna på Karlslundsgatan 2 vetter mot parkeringen och har egen ingång på markplan.

Tvättstugan ligger i källaren i varje fastighet. På Skansgatan, som hör till samma gård, finns en kvarterslokal som rymmer 50 personer. Den får hyresgästerna boka gratis.

Fastighetsdetaljer

Byggnadstyp: Trevåningshus
Byggnadsår: 1949 resp 1957 och 1957
Senast renoverad: 1991
Antal lägenheter: 67
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Tillgänglighet: Egen ingång markplan på 2D. Övriga har hiss.
Uteplats: Ja, Uteplats finns hos de lägenheter som vetter ut på Karlslundsgatan på bottenvåningen.
Balkong: Ja, Balkong finns i övriga lägenheter.
Internet: Öppen fiber. Det innebär att du får tillgång till marknadens snabbaste bredband, fler tv-kanaler att välja mellan och telefoni via bredbandet.
TV selection: Kabel-TV: Vi erbjuder möjlighet till kabel-tv i våra lägenheter i Vänersborg, Frändefors och Vargön, med utbudet från Telias kanalpaket Lagom. Digital-TV: Våra lägenheter i Brålanda samt i kvarteret Cypressen 17-Drottninggatan 42 A-B och Östergatan 24–26, i Vänersborg är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Lagom. Lägenheterna i kvarteret Hässjan-Landerivägen och Haren 8-Elisabeths Port är utrustade med en digitalbox. Där ingår Telias kanalpaket Start. Besök telia.se för att se aktuellt kanalutbud.
Lekplats: Ja
Fordonsplats: P-plats, Garage,
p-plats och garage finns att hyra.
Skrolla till toppen av sidan